U12

Pályán az utánpótlás

U12-es csapatunk szezonbeli első bajnoki találkozóján tizenkét gólos győzelmet aratott Mohácson. További hétvégi utánpótlás eredmények:

U19-es bajnokság, II. osztály, 5. forduló
PMFC – Kecskeméti Labdarúgó Akadémia 1-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Horváth Dániel (26.)
Edző: Németh Zsolt

– Sajnos több volt ebben a mérkőzésben, amelyet jobb koncentrációval meg kellet volna nyernünk – értékelt Németh Zsolt, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 5. forduló
Paksi FC – PMFC 5-2 (2-2)
Pécsi gólszerző: Soós Balázs (23.), Horváth Marcell (29.)
Edző: Koleszár Viktor

– A fizikálisan erős ellenféllel szemben az első félidőben még volt válaszunk a bekapott gólra, ám a második játékrészben nagy egyéni hibáinkat gólokkal büntette a paksi csapat – értékelt Koleszár Viktor, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 5. forduló
Paksi FC – PMFC 2-0 (0-0)
Edző: Herceg Ferenc

– Az első félidőben gólokkal kellett volna vezetnünk, de kimaradtak a helyzetek, ami megbosszulta magát – értékelt Herceg Ferenc, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 5. forduló
PMFC – Illés Akadémia-Haladás 1-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Vas Bence (84.)
Edző: Turi Zsolt

– Ezen a mérkőzésen mentálisan nagyon erős volt a csapat, mert az utolsó pillanatban is hittek a játékosok abban, hogy megnyerhetik a mérkőzést, amit sikerült is megvalósítaniuk – értékelt Turi Zsolt, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 5. forduló
PMFC – Illés Akadémia-Haladás 1-5 (1-4)
Pécsi gólszerző: Tóth Gergő (8.)
Edző: Tomin Milán

– Taktikailag és fizikálisan is nagyon jól felkészített csapat ellen léptünk pályára. Tetszett, hogy a csapatom igyekezett bátran kezdeményezni. Ebben egyelőre sok hiba volt, amiket az ellenfél kíméletlenül kihasznált és gólokra váltott – értékelt Tomin Milán, edző.


U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-Nyugat, 3. forduló
Mohácsi TE 1888 – PMFC 1-6 (1-3)
Pécsi gólszerző: Vida Botond Bulcsú (10., 32.), Turi Csanád (12., 21.), Keszler Márk (35.), Huber Milán (43.)
Edző: Máté Győző

– Végig dominálva, jó szellemben játszott a csapatom. Örömteli, hogy több dolgot viszontláttam az edzésen gyakoroltakból. Gratulálok a fiúknak! – értékelt Máté Győző, edző.


U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Nyugat, 3. forduló
Mohácsi TE 1888 – PMFC 0-12 (0-7)
Pécsi gólszerző: Gyánó Marcell (2., 22., 23.), Sárkány Sándor (7., 17.), Neidhartd Dávid (10., 26.), Vajda Bercel (32.), Ács Zsombor (46.), Tímár Dávid (55.), Gojkovics Milán (57.), Acsádi Ábel (60.)
Edző: Deli Balázs

– Először is gratulálok kis labdarúgóimnak, mert ez egy különleges alkalom volt a számukra, hiszen lejátszották első bajnoki mérkőzésüket. Nagyarányú győzelmünk megérdemelt volt, igyekeztünk végig magas intenzitással játszani. Külön öröm, hogy Vida Botond és Keszler Márk az U13-as csapatban játszott és mindkettőjük góllal debütált. Hajrá, Pécs! – értékelt Deli Balázs, edző.


Fénykép: illesakademia.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram