Villanyfényes meccs Dunaújvárosban

Labdarúgócsapatunk vasárnap a harmadik helyen álló Dunaújváros vendégeként folytatja az NB III Közép-csoportjának küzdelmeit.

Idén még öt bajnoki találkozót rendeznek az NB III Közép-csoportjában. A PMFC a 13. fordulóban a Dunaújváros otthonában lép pályára november 3-án, vasárnap 16:00 órai kezdettel. Az egykor szintén szebb napokat látott Fejér megyei gárda igencsak szép sorozatot tudhat magáénak. Lőrincz Emil gárdája jelenleg egy nyolcmeccses veretlenségi szériának örvendhet, amellyel a Duna-partiak a tabella harmadik helyén állnak. A Dunaújváros összesített mérlege hét győzelemmel, két döntetlennel és három vereség, míg a gólarányuk húsz-tizenhét.

A mostani szezon során a piros mezesek hat alkalommal léptek pályára a nemrég felújított dunaújvárosi stadionban. A nyitányon 2-1-re kikaptak az Iváncsától, majd a Szentlőrinc ellen 3-2-es vereséget szenvedtek, ám ezt követően a Kozármislennyel 1-1-et, a Dabas-Gyón ellen pedig 2-2-es döntetlent játszottak. Legutóbbi két hazai meccsüket viszont sikerült megnyerniük hétvégi vendéglátóinknak, akik a Monort 1-0-ra, a Budapest Honvéd-MFA II. gárdáját 2-1-re verték meg. Szurkolóink a helyszínen 1000 Forintért vásárolhatnak belépőt a vendégszektorba.


NB III Közép-csoport, 13. forduló
2019. november 3., vasárnap, 16:00
Dunaújváros – PMFC
Dunaújvárosi Stadion


Fénykép: dpase.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram