Az újonc Kelen SC-t fogadjuk vasárnap

NB III-as labdarúgócsapatunk dunaújvárosi győzelme után hazai pályán gyarapíthatja tovább pontjainak számát.

A Dunaújváros vendégeként 2-0-ra megnyert rangadó után itthon folytathatja eredményes szereplését a PMFC. Vas László vezette együttesünk az NB III Közép-csoport 14. fordulójában az újonc Kelen SC-t látja vendégül november 10-én, vasárnap 13:30-as kezdettel a Stadion utcában. Hétvégi ellenfelünk az előző évben a BLSZ I. osztályban nyert bajnoki címet és léphetett ezáltal magasabb osztályba.

Az újbudaiaknak még szokniuk kell egyelőre az NB III-at, az eddig lejátszott 13 bajnokin csak 9 pontot szereztek, így jelenleg a tabella utolsó előtti helyén tanyáznak. Harmati Tamás alakulata számára viszont egész jól alakult az elmúlt három forduló, ugyanis pontot tudtak szeretni a Kecskemét, illetve a Honvéd tartalékjai ellen, míg a legutóbbi játéknapon 7-0-ra kiütötték a Szabadkikötőt.

A november 10-i PMFC – Kelen SC NB III-as labdarúgó mérkőzésre érvényes belépőjegyeteket szurkolóink már elővételben megvásárolhatják a Stadion utcai klubházban. Meccsnapon a stadion jegypénztárai egy órával a kezdősípszót megelőzően, 12:30-kor nyílnak. A belépő ára egységesen 500 Forint, míg a 14 éven aluliak és a 65 éves kor felettiek számára változatlanul ingyenes a találkozó megtekintése.


NB III Közép-csoport, 14. forduló
2019. november 10., vasárnap, 13:30
PMFC – Kelen SC
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram