A címvédő ellen kezd eSport csapatunk

Elkészült a FIFA Pro Clubs csapatunk sorsolása a Hungarian Pro Clubs League következő idényére.

A kezdés nem akármilyen erőfelmérő lesz, hiszen az első ellenfél a bajnoki címvédő Veszprém Futsal eSport lesz, majd azt követően az utóbbi négy szezon során háromszor is a dobogón végző DVSC eSport-grandcasino.hu látogat Újmecsekaljára.

Csapatunk felkészülése felemásra sikeredett. A PLG kupán egy előkelő harmadik helyet szereztünk, a Vasas kupán a nyolcaddöntő jelentette a végállomást, a múlt hétvégi 4 csapatos minitornán pedig 2 döntetlen mellett egy vereség állt a PMFC eSport neve mellett.

A csapatot érzékenyen érintette a két belső középpályásunk távozása (Kaszab Patrik és Jakab Szabolcs is az MTK-ba igazolt) és az érkezők között is csupán két nevet lehet feljegyezni. Győri Marcell szabadon igazolhatóként érkezett, Tóth Bálintot pedig a holland első osztályból sikerült hazacsábítani a középpálya megerősítésére.

A felkészülés közben javában folyik az IPL Európa bajnokság is, ahol Magyarország U21-es válogatottjában ott van a PMFC játékosok közül Németh Gábor és Váradi László, a szakmai stábban pedig helyet foglal edzőként Poór Tamás is. A magyar nemzeti tizenegy nem akármilyen teljesítményt produkált eddig, pénteken 22:30-tól az Európa Bajnokság döntőjében fognak pályára lépni Portugália ellen!

Az első bajnoki mérkőzés március 15-én (vasárnap) 21:00-tól kerül megrendezésre, a találkozót élőben lehet majd követni a PMFC eSport Facebook-oldalán. A teljes bajnoki sorsolás ITT tekinthető meg!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram