Preklet Csabával és Óvári Zsolttal erősítettünk

Preklet Csaba és Óvári Zsolt személyében egy rutinos hátvéd és egy fiatal, gólérzékeny támadó érkezett NB II-es labdarúgócsapatunkhoz.

Klubunk vezetése a napokban mindenben sikeresen megállapodott Preklet Csabával és Óvári Zsolttal, így a rutinos belső védő, valamint a hozzá hasonlóan szintén korábbi utánpótlás-válogatott támadó a Merkantil Bank Liga NB II 2020/2021-es szezonjában labdarúgócsapatunkat erősíti. Új játékosainknak sok sikert kívánunk piros-feketében!

Preklet Csaba 1991. április 25-én született Kapuváron, utánpótlás szinten Győrben kezdett el futballozni, majd négy évet az olasz Regginában játszott. Az idén 29. életét betöltő belső védő korábban végigjárta az összes utánpótlás-válogatottat, alapembere volt a 2008/2009-es U17-es, a 2009/2010-es U19-es és a 2010/2011-es U21-es válogatottnak is.

A hátvéd hazatérését követően a Kecskeméti TE-hez szerződött, majd később az Eger, a Zalaegerszeg és a Vasas színeiben összesen 33 NB I-es meccsen lépett pályára. Preklet Csaba 2017 és 2019 között 86 másodosztályú összecsapáson erősítette a Ceglédi VSE védelmét, legutóbbi szezonjában pedig a szintén NB II-es Tiszakécske VSE-ben szerepelt 23 bajnokin találkozón.

Preklet Csaba rutinja és játéktudása jól jöhet csapatunk számára.

Preklet Csaba rutinja és játéktudása jól jöhet csapatunk számára.

– Kellemes csalódás ért a klubhoz érkezésemkor, nagyon pozitív öltöző fogadott, ami rendkívül fontos egy játékos életében. Fiatal ugyan a keret, de képesek vagyunk kompenzálni a pályán. Ahogy hallottam és tapasztaltam, Pécsett nagyon szeretik a labdarúgást, igyekszünk kiszolgálni a szurkolókat és helytállni a bajnokságban – így Preklet Csaba.

Második nyári igazolásunk Óvári Zsolt, aki 1997. március 29-én látta meg a napvilágot Kazincbarcikán. A 23 esztendős szélső támadó Alcsútdobozon kezdte pályafutását, majd tíz éven keresztül a felcsúti utánpótlásban nevelkedett, eközben ráadásul több ízben is komoly szerep hárult rá az U17-es, az U18-as és az U21-es válogatottban.

A szélső felnőtt karrierje a Puskás Akadémiában indult az NB III-ban, majd játéklehetőséget kapott az NB II-ben is. Innen aztán először Diósgyőrben vezetett az útja, ahol 25 élvonalbeli fellépése során bevette a Szombathely, a DVSC, a Videoton, valamint a Balmazújváros kapuját. Óvári Zsolt kölcsönben játszott a Balmazújváros színeiben, 32 meccsen 5 gólt rúgott az NB II-ben.

Óvári Zsolt személyében gólérzékeny támadó érkezett csapatunkhoz.

Óvári Zsolt személyében gólérzékeny támadó érkezett csapatunkhoz.

– Örülök, hogy a PMFC-hez igazolhattam. Azt tapasztaltam, hogy nagy terveket tűzött ki maga elé a klub, amelynek egyik fő állomása az újbóli NB II-ben való szereplés. Szeretnék hozzájárulni a sikerekhez. Az a célom, hogy minél több gólt szerezzek. Korábban már sikerült másodosztályt nyernem, remélem idővel itt is hasonlót élhetek át – tette hozzá Óvári Zsolt.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram