Elővételes jegyvásárlás a Haladás ellen

Szombathelyen játssza következő bajnoki mérkőzését a PMFC. Szurkolóink a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is megvásárolhatják belépőjüket.

A válogatott szünetet követően folytatódnak a Merkantil Bank Liga küzdelmei, a PMFC Szombathelyen lép pályára az NB II 2020/2021-es szezon 8. fordulójában, a vasárnapi találkozóra érvényes belépők online pedig már elérhetőek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

Az online jegyvásárlási lehetőség mellett szurkolóink természetesen személyesen is megvehetik az 1000 Forintért kínált vendégbelépőket a Haladás Sportkomplexumban, ahol a vasárnapi mérkőzés kezdete előtt két órával, 15:00 órakor nyit a pénztár.

haladas

A szombathelyi meccs jegyei mellett továbbra is árusítjuk a PMFC szezonbérleteket, amelyet még mindig megéri kiváltani, hiszen magában foglalja a bajnokságból még hátralévő 15 hazai NB II-es, valamint a kupamérkőzések megtekintését is.

A bérletet a Stadion utcai klubházban lehet megvásárolni, hétköznap 8-tól 15 óráig. A stadion befogadóképességét figyelembe véve, valamint a szakhatóságokkal együttműködve a hazai meccseken 3500 szurkoló buzdíthatja biztonságos körülmények között a lelátóról a kedvenceket!

A 14 éven aluliak és a 65 éven felüliek továbbra ingyenesen léphetnek be a stadionba. Az érintett korosztály, tehát a 14 éven aluliak és a 65 éven felüliek számára is megvásárolható egy névre szóló állandó regisztrációs bérlet, ennek ára egyszeri 1000 forint.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram