A kiszámíthatatlan Ajkához látogatunk

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában az 11. helyen álló FC Ajka vendégeként folytatja NB II-es szereplését a 4. helyen álló PMFC. A november 8-án, vasárnap 17:00 órakor kezdődő bajnoki mérkőzés előtt a két csapat vezetőedzője, így Vas László és Kis Károly nyilatkozott:

fb_cover_ajka

– Az Ajka elleni mérkőzéssel lezárjuk ezt a hosszú menetelést. Eddig kimondottan elégedett voltam mind az eredményekkel, mind a teljesítménnyel. Amit magunk mögött hagytunk, annak pozitívumával kell belemennünk ebbe a találkozóba. Ugyanazokat az erőket és energiákat kell mozgósítani. Az eddigiekből nem tudunk megélni – kezdte Vas László, a PMFC vezetőedzője. – Az Ajka egy nagyon jó csapat, jól kezdte a bajnokságot, és kiszámíthatatlan. Sok erénye van. Biztos vagyok benne, hogy hazai pályán nagyon nehéz ellenfél lesz, de mindent megteszünk azért, hogy eredményesek legyünk.

20201108_PMFC-beharangozó-800x445

– A Pécs látogat hozzánk, akik az utolsó öt mérkőzésükön nem kaptak gólt – így Kis Károly az fcajka,hu-nak. – Nagyon masszív védekezésre rendezkednek be, amiből jól kontráznak, elég, ha csak annyit mondok, 15 forduló alatt mindössze 8 gólt kaptak. A többi ellenfélhez hasonlóan alaposan kielemeztük őket, egységes és nagyon szervezetten játszó csapat, hiszen nem véletlenül állnak ilyen jó pozícióban 15 forduló után is. Továbbra is vannak hiányzóink, de nagyon bízom benne, hogy akik pályára lépnek, azok helyt állnak, és sikeresek leszünk – nyilatkozta Kis Károly vezetőedző, aki a 2007/08-as szezonban 6 meccsen keresztül irányította a PMFC-t az NB II-ben.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram