Novemberi utánpótlás díjazottjaink!

A harmadik ízben odaítélt Aranycipő és Aranykesztyű díjjal járó értékes ajándékot ezúttal Molnár Csongor és Gamos Balázs vehette át.

Klubunk a Focivilággal közösen idén ősztől minden hónapban megjutalmazza az utánpótlásban pallérozódó játékosok kiemelkedő teljesítményét. Ennek érdekében életre hívtuk az Aranykesztyű és az Aranycipő díjat. Előbbi az adott hónap során legjobban teljesítő korosztályos kapusnak, míg utóbbi a hónap mezőnyjátékosnak jár.

Az immáron harmadik ízben odaítélt Aranykesztyű-díjat ezúttal Gamos Balázs, U17-es labdarúgócsapatunk tehetséges kapusa, míg az Aranycipőt U19-es gárdánk játékosa, Molnár Csongor érdemelte ki november során nyújtott teljesítményével. Fiataljaink emellett nem távoztak üres kézzel.

Az elismerés mellé járó értékes ajándékot – egy 20.000 Forint értékű kapuskesztyűt, illetve egy 30.000 Forintos focicipőt – Bodnár László, egykori kupagyőztes, bajnoki ezüstérmes hálóőrünk és Gyánó Szabolcs, korábbi kiváló gólvágónk adta át a Focivilággal közösen a PMFC Shopban megtartott díjkiosztón.

aranydijnov


Az odaítélés szempontja:

U12-től U19-ig bezárólag a bajnoki mérkőzéseken az edzők minden játékos teljesítményét pontozásos alapon és szöveges értékeléssel külön minősítik. Minden hónap végén a játékosok mérkőzés értékelésének az átlagát vesszük alapul, és az így legjobban teljesítő játékosok kapják az adott hónapban az értékes díjakkal is járó elismerést.

Amennyiben holtverseny alakulna ki akár a kapusok, akár a mezőnyjátékosok között, úgy egy szakmai csoport az edzés látogatottságot, edzésmunkát értékelve dönti el, hogy ki lesz a díjazott. Ha ezek után is holtverseny áll fent, úgy az az utánpótláskorú játékos kapja a díjat, akinek az iskolai tanulmányi átlaga jobb.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram