A Csákvárt fogadjuk a PMFC Stadionban

Vasárnap 14:00 órakor látjuk vendégül a Fejér megyei alakulatot, amely ellen ősszel 0-0-s döntetlenre végeztünk idegenben.

A tavaszi szezon eddigi legnehezebb mérkőzése vár újonc labdarúgócsapatunkra a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában, vasárnap 14:00 órakor ugyanis a jelenleg a 19. helyen álló, s így a bennmaradásért küzdő Aqvital FC Csákvár együttesét fogadjuk a PMFC Stadionban. Az őszi idény 6. fordulójában 0-0-s döntetlenre végeztünk a sárga-kékek vendégeként, várhatóan most hétvégén is egy kiélezett küzdelem elé nézünk.

Visinka Ede együttese az előző idényt a 4. helyen zárta, a 2020/21-es bajnoki szereplésükre azonban rányomta a bélyegét a vírushelyzet. A téli átigazolási időszak alatt a rutinos Vaskó Tamás, Csató Martin, valamint Baranyai Ádám érkezett a Fejér megyeiek hátsó alakzatába. A középpályát Kártyik Bálinttal, a támadószekciót pedig a korábbi utánpótlás válogatottakat végigjáró Murka Benedekkel erősítették meg.

A sárga-kékek a tavaszi szezonnyitón ki-ki meccsen szenvedtek 3-2-es vereséget a Vasas ellen, majd 2-2-es döntetlent játszottak Ajkán, a kupában megszorongatták a Paksot, míg a legutóbbi fordulóban lélektanilag is fontos, 2-0-s győzelmet arattak a Kaposvár felett. Mérlegük 5 győzelem, 8 döntetlen, 11 vereség, 37 rúgott (ami az ötödik legtöbb a mezőnyből) és 48 kapott gól.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a február 21-én, 14:00-kor kezdődő PMFC – Aqvital FC Csákvár bajnokit zárt kapuk mögött rendezzük meg, kérjük a szurkolókat, ne induljanak el a mérkőzésre, mert nem fognak tudni belépni a stadionba! Az összecsapásról a megszokott módon a pmfc.hu-n szöveges tudósítást olvashatnak, a PMFC TV YouTube-csatornán pedig élőben nézhetik a vasárnapi hazai mérkőzést!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram