Magasabb szintre lép az utánpótlás

Őszi bajnok lett U16-os csapatunk, velük együtt pedig negyedik helyezett U17-es és ezüstérmes U19-es együttesünk is magasabb osztályban szerepelhet a következő bajnoki kiírásban.

U17-es bajnokság, I. osztály, Alap-csoport, 11. forduló
PMFC – Békéscsaba 1912 Előre SE 3-0 (2-0)
Pécsi gólszerző: Bacsa (4. – öngól), Vas (17.), Sági (66.)
Edző: Koleszár Viktor

– Döntőnek beillő mérkőzésen helyén volt a szívünk és az eszünk. Nagyon jól kezdtük a találkozót, amit végig kézben is tartottunk. Hatalmas gratuláció a csapatnak! – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U16-os bajnokság, I. osztály, Alap-csoport, 11. forduló
PMFC – Békéscsaba 1912 Előre SE 1-0 (1-0)
Pécsi gólszerző: Nagy (41.)
Edző: Jásper Péter

– Az őszről áthozott, első idei bajnoki mérkőzésünket a sok kapkodás és a pontatlan játék jellemezte, viszont nagyon akart minden játékosom, így igazi csapatmunkával végül megszereztük a 3 pontot. A Békéscsaba elleni győzelem egyben azt is jelenti, hogy őszi bajnokok lettünk, így tavasszal már egy magasabb osztályban mutathatjuk meg a tudásunkat. Gratulálok a csapat minden tagjának! – értékelt Jásper Péter, edző.

U15-ös bajnokág, I. osztály, 16. forduló
DVSC-DLA – PMFC 5-1 (3-1)
Pécsi gólszerző: Tóth (32.)
Edző: Sasa Dragicevic

– Sajnos rengeteg egyéni hiba miatt szétestünk a végére és már nem tudunk visszajönni. Hiába próbáltunk támadni, rossz döntéseket választottunk. Több hiányzónk volt, de bízom a csapatban és dolgozunk tovább – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U14-es bajnokság, I. osztály, 16. forduló
DVSC-DLA – PMFC 4-0 (1-0)
Edző: Máté Győző

– Becsülettel küzdöttek játékosaim, de az ország legjobb korosztályos csapata ellen ennyire volt elég ez most. – értékelt Máté Győző, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram