PMFC eSport: Vasárnap indul az új idény!

A HPCL Division II. első játéknapján eSport csapatunk ellenfele – vasárnap este 20:00-tól – az SC Sopron eSport lesz. A soproni gárda ellen az előző szezonban egy döntetlen (1-1) és egy győzelem (3-0) volt a mérlegünk. Az átigazolási időszakban együttesünknél nem volt nagy mozgás, Ajlik Csaba távozása (Future Gaming) mellett két érkezőt jegyezhettünk fel. Földvári Fruzsina egy szezon után az MLE csapatából tért vissza, valamint Balogh Dávid ékezett az MTK Akadémiától.

– A felkészülést, ahogy eddig is, most is rendkívül komolyan vettük. Minden héten legalább három, de inkább négy edzés mellé egy komolyabb megmérettetéssel, edzőmérkőzéssel, vagy kupával készültünk. Összességében elégedettek lehetünk a mutatott játékkal, azonban mindig van hova fejlődni – kezdte Rigó Gábor, középpályásunk. – Az új csapattársakat megpróbáljuk gyorsan beépíteni, hogy hamar felvegyék a ritmust. Az előző bajnokság félidejében érkeztem, azóta a csapat 10 bajnokiból 10-et megnyert, semmiképp nem szeretnénk, hogy ez a sorozat itt szakadjon meg. Szoros mérkőzésekre számítok, a minimum elvárás a 6 pont – jelentette ki játékosunk.

Az SC Sopron eSport elleni szezonnyitó találkozót március 21-én, vasárnap 20:00 órától élőben közvetítjük a PMFC esport Facebook-csatornán!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram