Márciusi utánpótlás díjazottjaink!

A negyedik ízben odaítélt Aranycipő és Aranykesztyű-díjjal járó értékes ajándékot Nagy Dávid és Wágner Barnabás vehette át.

Klubunk a Focivilággal közösen tavaly ősztől minden bajnoki hónapban megjutalmazza az utánpótlásban pallérozódó játékosok kiemelkedő teljesítményét. Ennek érdekében életre hívtuk az Aranykesztyű és az Aranycipő díjat. Előbbi az adott hónap során legjobban teljesítő korosztályos kapusnak, míg utóbbi a hónap mezőnyjátékosnak jár.

Az immáron negyedik ízben odaítélt Aranykesztyű-díjat ezúttal Wágner Barnabás, U13-es labdarúgócsapatunk tehetséges kapusa, míg az Aranycipőt U16-os gárdánk játékosa, Nagy Dávid érdemelte ki március során nyújtott teljesítményével. Fiataljaink emellett nem távoztak üres kézzel a díjátadóról.

Az elismerés mellé járó értékes ajándékot – egy 20.000 Forint értékű kapuskesztyűt, illetve egy 30.000 Forintos focicipőt – Helesfay Donát, NB II-es labdarúgócsapatunk hálóőrünk és Adamcsek Máté, együttesünk gólerős támadója adta át a Focivilággal közösen a PMFC Shopban megtartott díjkiosztón.

Az odaítélés szempontja:

U12-től U19-ig bezárólag a bajnoki mérkőzéseken az edzők minden játékos teljesítményét pontozásos alapon és szöveges értékeléssel külön minősítik. Minden hónap végén a játékosok mérkőzés értékelésének az átlagát vesszük alapul, és az így legjobban teljesítő játékosok kapják az adott hónapban az értékes díjakkal is járó elismerést.

Amennyiben holtverseny alakulna ki akár a kapusok, akár a mezőnyjátékosok között, úgy egy szakmai csoport az edzés látogatottságot, edzésmunkát értékelve dönti el, hogy ki lesz a díjazott. Ha ezek után is holtverseny áll fent, úgy az az utánpótláskorú játékos kapja a díjat, akinek az iskolai tanulmányi átlaga jobb.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram