NB I-es élcsapattal találkozunk

Szombaton 11:00 órakor a Paksi FC vendégeként játsszuk második nyári felkészülési mérkőzésünket.

Folytatja a felkészülést a Merkantil Bank Liga 2021/22-es szezonjára NB II-es labdarúgócsapatunk, amely a második hét zárásaként – július 3-án, szombaton 11:00 órakor – az NB I legutóbbi évadját a 4. helyen záró Paksi FC vendégeként játssza második nyári edzőmeccsét. Természetesen, ahogy azt már megszokhatták, hivatalos honlapunk ezúttal is beszámol majd a történtekről.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeletnek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány megléte (a plasztik kártya formátumú védettségi igazolvány és személyi igazolvány együttes felmutatása, vagy mobil applikáción történő bemutatása).

A hatályban lévő szabályozás szerint koronavírus ellen védett személy az, aki azt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány) bemutatásával igazolja. A védelmi intézkedések feloldása a sportrendezvények tekintetében védettségi igazolványhoz kötött.

Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink felnőtt felügyelete nélkül kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be a sportrendezvényre! Az edzőmérkőzés védettségi igazolvány ellenében ingyenesen tekinthető meg a „B” jelzésű lelátóról.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram