Vasárnap a tavalyi 5. helyezett Ajkát fogadjuk

Augusztus 22-én az FC Ajka lesz az ellenfelünk a Merkantil Bank Liga 5. fordulójában. Hét nap alatt harmadik hazai bajnokink vasárnap 19:00 órakor kezdődik a PMFC Stadionban. A hétvégén vendégként érkező bakonyiak a tavalyi szezont az 5. helyen zárták. A Kis Károly vezette zöld-fehérek kerete idén nyáron több korábbi jelentős élvonalbeli rutinnal is rendelkező játékossal erősödött meg.

Az FC Ajka csapatába érkezett: Szarka Ákos (csatár, Kaposvári Rákóczi FC), Lehoczky Roland (középpályás, MTK), Orosz Márk (támadó, Soroksár SC), Gaál Bálint (támadó, BFC Siófok), Szabados István (kapus, DEAC), Tajthy Tamás (középpályás, BFC Siófok), Vízler László (támadó, Puskás Akadémia FC), Murka Benedek (támadó, Vasas FC), Dragoner Filip (támadó, Szombathelyi Haladás).

A jelenleg 17. helyezett ajkaiak hozzánk hasonlóan első győzelmükre hajtanak. A nyitányon nagy küzdelemben 2-1-re kikaptak a bajnokesélyes Vasas otthonában, majd 1-1-es döntetlent játszottak a jó erőkből álló Siófok ellen. A harmadik játéknapon vezetésük ellenére 3-1-es vereséget szenvedtek az újoncként remeklő Kecskemét vendégeként, míg a legutóbbi játéknapon 1-1-re végeztek az élmezőnyhöz tartozó Szolnok ellen.

A Veszprém megyeiekkel korábban tíz alkalommal mérkőztünk meg a másodosztályban, legutóbb április végén találkoztunk, akkor 0-1 lett a végeredmény. Az augusztus 22-én, vasárnap 19:00 órakor kezdődő PMFC – FC Ajka összecsapás csak érvényes védettségi igazolvány ellenében látogatható. A jegy ára egységesen 1000 Forint, míg a 14 év alattiak és a 65 év felettieknek ingyenesen a belépés!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram