Leány foci: két győzelem, egy vereség

Három leány labdarúgócsapatunk megkezdte szereplését a kiemelt korosztályos bajnokságban. Az U15-ösök és az U17-esek fölényes sikert arattak a nyitányon, míg az újjáépített U19-esek pont nélkül maradtak. Egy helyen az eredmények és az edzői értékelések:

Leány Országos U19-es bajnokság, 2. forduló
PMFC – Astra-Activtek HFC-Üllő 0-2 (0-2)
Edző: Győrki Ákos

– A tavalyi csapatból négyen maradtak a keretben, így teljesen új csapatot kellett építenünk. Ez meg is látszott az első félidő játékán. A második félidőben végig támadólag léptünk fel, de nem sikerült gólt szerezni. A kapusok egy-egy büntetőt is hárítottak. A jobb helyzetkihasználás döntött – értékelt Győrki Ákos, edző.

Leány Országos U17-es bajnokság, 2. forduló
Astra-Activtek HFC-Üllő – PMFC-Sportolda 0-9 (0-5)
Gólszerzőink: Kőmíves (24., 37., 80.),Patai (9., 14., 30.),Vörös (63.),Brenner (89.), Hegedűs A. (82.)
Edző: Bolboaca Augustin

– Első félidőben nagy iramot diktáltunk, szép akciók után gyönyörű gólok szereztünk, míg a második félidőben sajnos már kevésbé tudtunk ez a lendületet megtartani, viszont öröm volt látni, hogy az új játékosok nagyon jól beilleszkedtek a csapatba – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány Országos U15-ös bajnokság, 2. forduló
Astra-Activtek HFC-Üllő – PMFC-Sportolda 1-7 (0-3)
Gólszerzőink: Kovács (10., 47., 63.), Turi (30., 65., 75.), Orsós (12.)
Edző: Balboaca Sergiu

– Ez volt az U15-ös csapat első hivatalos nagypályás meccse a kiemelt bajnokságban, ahol magabiztosan, szép játékkal és gólokkal gyűjtöttük be a 3 pontot. Voltak természetesen hibák is, mint például a kapott gól, de inkább ilyen meccsen csússzanak be és ne pedig szoros mérkőzéseken, ahol akár az eldöntheti a meccset. Gratulálok az egész csapatnak és külön Kovács Nórinak és Turi Borinak, akik mesterhármast szereztek a mérkőzésen – értékelt Balboaca Sergiu, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram