MOL Magyar Kupa: Bonyhádra utazunk!

Vasárnap 15:00 órától a MOL Magyar Kupa 2021/22-es kiírásának első megmérettetése vár NB II-es labdarúgócsapatunkra, amelynek ellenfele a Tolna megyei I. osztályban szereplő Bonyhád VLC gárdája lesz idegenben. A házigazda piros-fehérek az előző évszázad közepe óta vannak jelen Bonyhádon, ám a mostani klub alapítása nem is olyan régre, 2001-re datálódik.

Dienes Pál alakulata jelenleg három bajnokit játszott le a mostani idényben, mérlegük egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség. Az egymás elleni kupapárharc érdekessége, hogy legutóbb 35 évvel ezelőtt látogattunk a Bonyhádra, akkor a PMSC Dobány, Mészáros, Brezniczky, illetve Réfi góljával 4-0-s sikert aratott. A cél természetesen ezúttal is a továbbjutás, amely egy meccsen dől el.

– Teljesen komolyan vesszük ezt a meccset, ez is tétmérkőzés. Szeretnénk megfelelően képviselni a pécsi színeket. A mérkőzés folyamán lehetőséghez fognak jutni, akik a bajnokság folyamán kevesebb játékpercet kaptak. Szeretnénk a fiatal játékosokat is pályára küldeni figyelembe véve azt, hogy csak egyetlen célunk lehet a találkozóval kapcsolatban, a továbbjutás – jelentette ki Vas László.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a nemrég felújított bonyhádi sporttelep kapui és jegypénztárai egy órával a kezdés előtt, 14:00-kor nyitnak ki. Belépőjegyet csak a meccs napján, a helyszínen lehet vásárolni, a felnőtt jegy ára egységesen 700 forintba, míg a diák és nyugdíjas jegy 350 forintba kerül.

Bár a hatályban lévő kormányrendeletnek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, a belépéshez elengedhetetlen feltétel a védettségi igazolvány megléte. Bonyhádra ellátogató szimpatizánsaink a kispadok felőli oldalról tekinthetik meg a mérkőzés, a vendégszektorhoz kihelyezett jelzőtáblák segítik majd az eligazodást. A helyszínen külön büfével várják drukkereinket!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram