MOL Magyar Kupa: Továbbjutás Bonyhádon

A legjobb 32 közé jutott csapatunk, miután 1-0-ra nyert a Bonyhád VLC otthonában.

A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában a Tolna megyei I. osztályban szereplő Bonyhád VLC vendége volt NB II-es labdarúgócsapatunk. A vasárnap délutáni találkozón végig mezőnyfölényben futballoztunk, több helyzetünk is adódott, valamint egy alkalommal a kapufa segítette ki a lelkes hazaiakat, akiknek nem igazán volt lehetőségük a kupameccs folyamán. A vezetést az első félidő 30. percében szereztük meg, Károly 22-ről elvégzett szabadrúgása zúgott védhetetlenül a bonyhádi hálóba. Ez a gól végül együttesünk továbbjutását eredményezte, amely 1-0-s győzelmével megérdemelten került a legjobb 32 közé a kupában. Folytatás szeptember 26-án, vasárnap 17:00 órakor a BFC Siófok ellen, a Merkantil Bank Liga 9. fordulójában.

MOL Magyar Kupa, 3. forduló
Bonyhád, 500 néző. Vezette: Sipos (Imrő, Perák)
Bonyhád VLC – PMFC 0-1 (0-1)
Gólszerző: Károly (30.)

Bonyhád VLC: Szabó Sz. – Jerabek, Szlama, Máté, Sásdi – Szőts A. – Sebestyén (Kvanduk, 46.), Deli, Ágics, Pfaff (Preininger, 53.) – Pap (Kósa, 89.). Edző: Dienes Pál.

PMFC: Bukrán – Rácz, Króner, Preklet – Tölgyesi, Hursán – Károly (Okorie, 85.), Szabó (Adamcsek, 36.), Marques (Hegedűs, 41.) – Tihanyi (Kónya, 57.), Bíró (Geiger, 57.). Vezetőedző: Vas László.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram