Óriási győzelem Diósgyőrben – bajnoki körkép

Az elmúlt hétvégén öt nagypályás utánpótlás csapatunk játszott bajnoki mérkőzést. Egy helyen az eredmények:

U17-es bajnokság, Kiemelt-csoport, 7. forduló
DVTK – PMFC 0-2 (0-0)
Pécsi gólszerző: Bukovics András (52., 81.)
Edző: Jásper Péter

– Nem a legjobb előjelekkel érkeztünk a meccsbe, viszont jól reagáltak a játékosaim a nehézségekre és mind játékban, mind eredményességben sikerült az ellenfelünk fölé nőni. Gratulálok a csapatnak, szép győzelmet arattunk! – értékelt Jásper Péter, edző.

U15-ös bajnokság, Kiemelt-csoport, 7. forduló
PMFC – DVSC 0-1 (0-1)
Edző: Koleszár Viktor

– Az első félidő után megérdemelten vezetett a Debrecen. A második félidőben a mutatott játék alapján rászolgáltunk volna az egy pontra – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 7. forduló
PMFC – ZTE FC 2-2 (1-1)
Pécsi gólszerző: Gyánó Marcell (37.), Neidhardt Dávid (49.)
Edző: Deli Balázs

– A mutatott játékkal és intenzitással elégedett vagyok. A mérkőzés során végig gyakorolhattuk a felállt védelem elleni bontásokat, így hasznos volt számunkra a mérkőzés. Sem a kihagyott büntető, sem a labdakihozatalnál eladott labdánk nem adhat okot a kesergésre, mert csak azok tudnak hibázni, akik próbálkoznak, és mint mindig, a hiba a játék része. Gratulálok a játékosaimnak! További sok sikert kívánok a ZTE csapatának, különösen a kapusuknak, nagyszerűen védett! – értékelt Deli Balázs, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 6. forduló
PMFC – FTC 0-4 (0-0)
Edző: Horváth Tamás

– Tanulságos mérkőzésen maradtunk alul az FTC csapatával szemben – értékelt Horváth Tamás, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 6. forduló
PMFC – FTC 1-9 (0-0)
Pécsi gólszerző: Hollósi Olivér (43.)
Edző: Koller Krisztián

– Aki látta a mérkőzés első húsz percét, szerintem nem gondolta volna, hogy ez lesz a végeredmény. Helyzeteink voltak, mezőnyben is ellenfelünk fölé kerekedtünk. Sajnos koncentrációs hibákból gólokat ajándékoztunk a Fradinak. Hatvan percig egy kiegyenlített jó mérkőzés volt, az utolsó húsz percben megint beleestünk abba a hibába, hogy mentálisan szétestünk és tíz perc alatt öt gólt kaptunk. Ezen a jövőben változtatnunk kell. A pozitív dolgokat megtartva, a negatív dolgokat javítva folytatjuk tovább a munkát – értékelt Koller Krisztián, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram