PMFC II: Kétgólos vereség Pécsváradon

Werb Ákos góljával szépíteni tudott fiatalokból álló második csapatunk a megye I-es listavezető otthonában.

Az AutoCity Volkswagen Baranya megyei I. osztály 8. fordulójában a veretlenül a tabella élén álló Pécsvárad SE vendégeként lépett pályára fiatalokból álló második csapatunk. A több egykori pécsi labdarúgót is a soraiban tudó házigazdák Takács Ákos és Havasi Dániel révén hamar kétgólos előnyre tettek szert, majd a fordulást követően Krapecz Balázs büntetőjével növelték előnyüket a hazaiak. Ezt követően a szünetben csereként pályára lépő Werb Ákos góljával szépíteni tudtunk 3-1-re, újabb talált viszont már nem született a mérkőzésen. A folytatásban a Mozsgó-Szentlőrinc II. gárdájával találkozunk október 17-én, vasárnap 10:30-kor a Várkői Stadionban.

AutoCity Volkswagen Baranya megyei I. osztály, 8. forduló
Dr. Kófiás Mihály Városi Sporttelep. Vezette: Brozovics (Gyuradinovics, Nagy)
Pécsvárad SE – PEAC PMFC II. 3-1 (2-0)
Gsz.: Takács (5.), Havasi (19.), Krapecz (70.), ill. Werb (70.)

Pécsvárad SE: Marthy – Németh (Tóth, 74.), Racskó, Krapecz, Kungl – Bedi, Temesvári, Kőnig – Takács, Havasi (Dienes, 81.), Reith (Szentes, 60.). Edző: Varga László.

PEAC PMFC II.: Vukman – Varga B., Varga Á., Than, Szücs (Horváth, 78.) – Archie, Ikladi (Molnár Cs., 68.), Otterbein (Kása, 46.) – Sajnovics, Okorie (Zsigrai, 78.), Duraku (Werb, 46.). Edző: Nagy Gábor.

– Gyáván kezdtük a mérkőzést, amit az ellenfél ki is használt. Gyorsan két gólt szerzett a Pécsvárad, s a különbséget a mérkőzés végéig fenn is tudta tartani. A mérkőzésen csak pillanataink, momentumaink voltak, nyomást egyáltalán nem tudtunk helyezni az ellenfélre, így az történt a pályán, amit ők akartak. A győzelmük teljes mértékben megérdemelt – értékelt a találkozót követően Nagy Gábor, a PEAC PMFC II edzője.

Fénykép: Laufer László/Dunántúli Napló

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram