Szünet az NB II-ben, rangadó a megye I-ben

Ingyenesen tekinthető meg második csapatunk vasárnap 10:30-kor kezdődő a PVSK elleni hazai bajnokija.

Ismét rövid szünetre vonult az OTP Bank Liga és Merkantil Bank Liga, hiszen Vb-selejtezőt játszik a férfi A-válogatott. A bajnoki meccs nélküli hétvégén ugyanakkor edzésben marad NB II-es labdarúgócsapatunk, amelyre a válogatott szereplése után egy hét nap alatt három bajnoki találkozó vár. November 21-én a III. KER. TVE-t fogadjuk, 24-én a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégeként lépünk pályára, majd 28-án a Dorogi FC-vel mérkőzünk meg itthon.

A megye I-es bajnokságban eközben tovább zajlik a pontvadászat, a 13. fordulóban PVSK-t látja vendégül a fiatalokból álló PEAC PMFC II. A városi rangadó most vasárnap 10:30-kor kezdődik az Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpontban. A belépés mindenki számára díjtalan, ugyanakkor a vonatkozó kormányhatározat értelmében védettségi igazolványhoz kötött. Ennek meglétét és érvényességét a biztonsági szolgálat ellenőrzi majd a bejáratnál.

– A korábbi helyzetkihasználásunk javult az elmúlt néhány fordulóban, de még hozzá kell szoknia a fiataloknak, hogy a felnőttek között más típusú játékra van szükség. A PVSK ellen intenzív találkozóra számítok, hiszen ellenfelünk is megfelelő edzésmennyiséggel dolgozik. Szeretnék ezúttal is a saját játékunkat játszani, majd kiderül, hogy ez eredményben, hogy mutatkozik meg – nyilatkozta a vasárnapi hazai összecsapást megelőzően Nagy Gábor, a PEAC PMFC II. edzője.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram