Évzáró gondolatok – Made in PMFC

Kedves szurkolók!

A Made in PMFC ez évben a 2. évfolyamába lépett. Mégis olyan volt ez a fél év, mintha most kezdtük volna. Tavaly ugyanis a pandémia és az ezzel együtt járó zárt kapus meccsek miatt összesen csak 9 számunk jelenhetett meg nyomtatásban (a többit online olvashatták), most ősszel pedig már túl vagyunk a 11. kiadásunkon. A hazai mérkőzések előtt jó végignézni a lelátón, jó látni, hogy sokak kezében ott van magazinunk, jó látni, hogy már-már kötelező meccskellék minden egyes friss lapszámunk, ami nélkül talán már elképzelhetetlen egy hazai PMFC mérkőzés. Nagyon szépen köszönjük kitüntető figyelmüket, ígérjük, a jövőben is szívvel-lélekkel készítjük a lapot, és megpróbálunk még több friss információt belepréselni a csapatról a magazinba.

Ezek az évzáró gondolatok lehetőséget biztosítanak számomra, hogy nagy nyilvánosság előtt is köszönetemet fejezzem ki azoknak, akik nélkül nem jelenhetne meg a Made in PMFC. Köszönöm a sok és alázatos munkát kollégáimnak, Bite Orsolyának, Varga Csillának, Szakács Miklósnak, Kurdi Józsefnek, Vereby-Csethe Bencének, köszönöm a klub vezetésének a partneri viszonyt, és köszönöm a csapat játékosainak, szakmai stábjának, hogy türelemmel viselik a folytonos kérdezősködéseinket.

Végezetül engedjék meg, hogy a Made in PMFC szerkesztőségének nevében mindannyiuknak áldott, békés karácsonyt és boldog új évet kívánjak!

Január 30-án, a Szentlőrinc elleni rangadón újra találkozunk! CSAK A MUNKÁS!

Papp András
Made in PMFC – főszerkesztő

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram