Pályán az utánpótlás – bajnoki körkép

Második csapatunk hátrányát ledolgozva játszott döntetlent a Villány ellen, az U19-esek hazai pályán újabb három ponttal gazdagodtak, leány korosztályaink pedig a bajnokesélyes Puskás Akadémia vendégeként kezdték tavaszi szereplésüket. Egy helyen a hétvégi utánpótlás eredmények:

AutoCity Volkswagen Baranya megyei I. osztály, 17. forduló
PEAC PMFC II – Villány TC 1-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Sajnovics Milán (86.)
Nagy Gábor (edző) értékelése:

– Végig intenzív volt a mérkőzés, sokat birtokoltuk a labdát. Nem volt elég gördülékeny a játékunk, ennek ellenére több helyzetet alakítottunk ki, amiből csak egyet sikerült értékesítenünk, így meg kellett elégednünk a döntetlennel.

U19-es bajnokság, C-csoport, 2. forduló
PMFC – Budai FC 4-3 (2-1)
Pécsi gólszerző: Jégl Kristóf (23., 68.), Szabó Dávid (31.), Schuszter Robin (71.)
Németh Zsolt (edző) értékelése:

 

– Az U17-es játékosokkal kiegészülő U19-es csapat jó iramú, gólgazdag meccsen tudta megverni az ellenfelet. Vannak még ugyan kijavításra váró hibák, ennek ellenére dicséret illeti a srácokat, végig jó teljesítménnyel és szenvedéllyel küzdöttek a pályán.

Leány U17-es bajnokság, 13. forduló
Puskás Akadémia FC – PMFC 1-0 (0-0)
Bolboaca Augustin (edző) értékelése:

– Óriási akarattal és küzdelemmel sikerült szorossá tennünk a meccset a bajnokesélyes Puskás ellen. Gratulálok a lányoknak, le a kalappal előttük.

Leány U15-ös bajnokság, 13. forduló
Puskás Akadémia FC – PMFC 3-0 (1-0)
Sergiu Bolboaca (edző) értékelése:

– Nagyon büszke vagyok a lányokra, hogy a bajnokesélyes, jellemzően idősebb játékosok alkotta Felcsút ellen ekkorát küzdöttek. Hiányzott három fontos emberünk is, így a támadásokra nem tudtunk nagy hangsúlyt fektetni, a meccs inkább a védekezésről szólt, amit a csapat összességében remekül oldott meg.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram