A Győrrel játszottak lány csapataink

U17-es együttesünk értékes döntetlent játszott az ETO-val, míg az U15-ösök nagyszerű sikert arattak a zöld-fehérek ellen. Hétvégi leány bajnoki eredményeink:

U19-es bajnokság, 14. forduló
ETO FC Győr – PMFC 11-1 (10-1)
Pécsi gólszerző: Balogh Réka (18.)

– Ezen a mérkőzésen nem voltunk egy súlycsoportban ellenfelünkkel, megérdemelten arattak nagyarányú győzelmet. Gratulálok ugyanakkor a csapatnak a második félidei teljesítményhez és ahhoz, hogy a rosszul sikerült első félidő után volt tartásunk – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U17-es bajnokság, 14. forduló
PMFC – ETO FC Győr 1-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Bolboaca Karina (55. – büntetőből)

– Egy nagyon küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, rengeteg párharcok nyertünk, nem engedtünk terület a gyors győri játékosnak. Végig bírtunk a nyomást, kitűnő teljesítményeket láttam viszont. Tovább megyünk a saját utunkon, s úgy néz ki, sikeresen – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 14. forduló
PMFC – ETO FC Győr 6-1 (5-0)
Pécsi gólszerző: Szolga Bianka (4.), Palacki Nikolett (10.), Turi Bori (24., 30.), Orsós Veronika (36., 75.)

– A tabella szempontjából egy vízválasztó meccsből sikerült jól kijönnünk. Az első félidőben nagyon jól játszottunk sok szép labdakihozatal és támadás felépítés volt jellemző a játékunkra, emellett szép gólokat sikerült szereznünk, védekezésbe pedig a lányok megcsinálták azt, amit egész télen gyakoroltunk, így sok labdát tudtunk szerezni a támadó és középső zónában, amiből rendre helyzeteket tudtunk kialakítani. Második félidő kicsit leült, de összességében nagyon elégedett vagyok a csapattal! További sok sikert a Győrnek! Készülünk a következő nagy rangadóra, ami két hét múlva Szombathelyen lesz – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram