Majdnem tökéletes hétvége – eredmények

Leánycsapataink közül az U19 idegenben, az U15 itthon nyert a bajnokságban, az U17-nek azonban nem sikerült pontot szerezni.

Leány U19-es bajnokság, 16. forduló
FC Hatvan – PMFC 1-4 (0-1)
Pécsi gólszerző: Balogh Réka (27.), Mayer Emese (61., 92.)
Jegyzőkönyv

– A hazai csapat a mérkőzés nagy részében sérülés miatt emberhátrányban futballozott. Ez rá is nyomta a bélyegét a mérkőzés képére, ennek ellenére ellenfelünk végig nagy ellenállást tanúsított, amiért jár a gratuláció nekik. A játékunk akadozott, de pár jó egyéni teljesítménynek köszönhetően sikerült megszereznünk a három pontot. Gratulálok a csapatnak! – értékelt Erdős Zoltán, edző.

PMFC U19

Leány U17-es bajnokság, 16. forduló
PMFC – FC Hatvan 0-2 (0-1)
Jegyzőkönyv

– Sajnos nem tudtunk a saját játékunkat játszani, rengeteg hiányzónk miatt esélyünk sem volt a nagyon masszív ellenfél ellen. Köszönöm azoknak a játékosoknak, akik sérülten is vállalták a játékot, az utolsó két fordulóban szeretnénk meglepetést okozni. – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

PMFC U17

Leány U15-ös bajnokság, 16. forduló
PMFC – FC Hatvan 5-0 (4-0)
Pécsi gólszerző: Kovács Nóra (6., 33.), Légrádi Blanka (21.), Szolga Bianka (28.), Turi Bori (75.)
Jegyzőkönyv

– Magabiztosan, szép játékkal és gólokkal nyertük meg a mérkőzést és tartottuk itthon a három pontot, amivel az alapszakasz vége előtt két meccsel, már biztosra vehetjük, hogy bejutottunk a bajnoki négyes döntőbe, ahol oda-visszavágós meccseken vár ránk a Ferencváros, MTK Budapest és Puskás Akadémia. Ezelőtt vár még ránk egy DVTK elleni idegenbeli meccs és egy MTK elleni hazai összecsapás, ahol próbáljuk minél jobban befejezni az alapszakaszt. – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

PMFC U15

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram