PMFC II: Vasárnap a 3. helyezettet fogadjuk

A PEAC PMFC II. kiválóan szerepel tavasszal, csupán egy meccset veszített el, s az utóbbi három fordulóban 21 gólt lőtt, egyet sem kapott, amihez nyilván 9 pont társult. Azonban most a liga egyik legjobb csapatát, a Pécsváradot fogadják Kovácstelepen a piros-feketék.

– Az eredményesség mellett egyéni és csapatszinten is van javulás. Ha a kitűzött célt nézzük, akkor viszont van még hova fejlődnünk. Az ősszel nem tudtuk megnehezíteni a Pécsvárad dolgát, most az lesz a célunk, hogy minimum méltó partnerei legyünk az ellenfelünknek, és eredményben is a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni a mérkőzésből. Nem készülünk külön a Váradból, a klubnak van egy filozófiája, s azt követjük az összes mérkőzésen. A meccs közben ugyan lehetnek taktikai változtatások, de alapjaiban nem térünk el a megszokott játékunktól – nyilatkozta Nagy Gábor, a PEAC PMFC II. edzője.

A PEAC PMFC II – Pécsvárad SE megye I-es összecsapás vasárnap 11:00 órakor kezdődik az Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó utánpótlás Edzőközpontban!

Forrás: Dunántúli Napló

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram