Hétvégi utánpótlás eredmények

Sok örömben volt része utánpótlásunknak hétvégén, az U19 győzelmével bebiztosította első helyét, az U17 az ország legjobb csapatainak mezőnyében folytathatja nyártól, az U14 a bajnoki cím küszöbén áll, leány U16 pedig megnyerte a korosztályos pontvadászatát. Eredmények:

U19-es bajnokság, C-csoport, 13. forduló
PMFC – Paksi FC 3-1 (1-0)
Pécsi gólszerző: Saknovics Milán (1.), Szatmári Erik (85.), Molnár Csongor (88.)

– Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, amivel bebiztosítottuk az első helyet a C-csoportban! Gratulálok a srácoknak és a szakmai stábnak! – értékelt Németh Zsolt, edző.

U17-es bajnokság, B-csoport, 12. forduló
MOL Fehérvár FC – PMFC 1-3 (1-1)
Pécsi gólszerző: Bachesz Edvin (62.), Nagy Dávid (63.), Nagy Barnabás (92.)

– Végig irányítottuk a mérkőzést, azonban hátrányba kerültünk az első félidőben. Mégsem aggódtam, mert mentálisan nagyon együtt van a csapat, így várható volt a fordítás. Ezzel a győzelemmel bebiztosítottuk a feljutást a kiemelt bajnoksága, így a következő szezonban ismét az ország legjobb csapataival mérhetjük össze a tudásukat. Hatalmas gratuláció a csapatnak, büszke vagyok mindegyik játékosomra! – értékelt Jásper Péter, edző.

U16-os bajnokság, C-csoport, 13. forduló
PMFC – Kaposvári Rákóczi BFLA 3-0 (1-0)
Pécsi gólszerző: Friedszám Zalán (18.), Turi Gergely (80., 88.)

– Két különböző félidőt játszattunk. Sok jó támadást készítettünk elő, de a végén rossz döntéseket hoztunk és nem tudtuk megerősíteni a vezetést. A második félidőben volt olyan időszak, mikor teljes zavarban voltunk, de így is kézben tartottuk a nyertesen meccset! – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U15-ös bajnokság, Kiemelt-csoport, 22. forduló
Budapest Honvéd-MFA – PMFC 4-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Turi Csanád (35.)

– Kiegyenlített első félidő után egymás után jöttek az egyéni hibák, amikből gólokat kaptunk. Utána több játékos lélekben feladta így számunkra megváltás volt a mérkőzés végét jelentő sípszó – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 25. forduló
Paksi FC – PMFC 6-2 (1-2)
Pécsi gólszerző: Gojkovics Milán (13., 34.)

– Először is gratulálok a paksi csapatnak a győzelemhez. Sajnos a párharcokban alulmaradtunk az agresszívabb és fizikálisan erősebb ellenfelünkkel szemben, amit most a játékban nem tudtunk kompenzálni. A vereség ellenére is megtisztelő számunkra, hogy most is a legerősebb csapatával állt ki a Paks. Külön öröm, hogy ha egy volt játékosomat láthattam hatékonyan és eredményesen futballozni, sajnos most a mi kárunkra. Összességében nagyon büszke vagyok a csapatomra, az idei évben mutatott teljesítményére és tudom, hogy ami bennük van karakter, az az utolsó fordulóban meg fog jelenni! – értékelt Deli Balázs, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 25. forduló
Vasas Kubala Akadémia – PMFC 12-0 (0-0)

– Gratulálok a Vasas csapatának. – értékelt Horváth Tamás, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 25. forduló
Vasas Kubala Akadémia – PMFC 8-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Schnell Dominik (62.)

– A srácok hozzáállására nem lehetett panasz, de a kapott góljainkból párat könnyelműen ajándékoztunk ellenfelünknek. A mai nap a támadójátékunk, ami az egyik nagy erényünk, nem volt eléggé hatékony. El kell ismerni, a Vasas jelenleg jobb erőt képvisel, még előttünk tartanak, de csak egy darabig! – értékelt Koller Krisztián, edző.

Leány U19-es bajnokság, Alsó-ház, 5. forduló
PMFC – DVTK 0-3 (0-3)

– Ezen a meccsen megmutatták a lányok, hogy mennyit fejlődtek az elmúlt fél évben. Jobb csapattól nem szégyen kikapni, gratulálok a Diósgyőrnek a győzelemhez, a lányainknak pedig a mutatott játékhoz! – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U16-os bajnokság, Közép-Nyugati-csoport, 18. forduló
PMFC – Airnergy FC 3-0 (3-0)
Pécsi gólszerző: Turi Bori (12., 19.), Kőmíves Amira (38.)

– Nagyon boldog vagyok és szerencsés tartom magam, mert egész évben könnyű dolgom volt. A lányok két bajnokságban is szerepeltek, folyamatosan szenzációsan dolgoztak és rengeteget fejlődtek. Külön öröm, hogy Véha Viktória a bajnokság gólkirálynéja lett. Remélem, hogy jövőre is tartani tudjuk ezt a ritmust. Köszönjük mindenkinek, aki segített és bízott bennünk – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

A hétközi up-eredményekről ITT számoltunk be!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram