Tihanyi és Grabant hosszabbított

Mindkét támadónk további egy évig erősíti NB II-es labdarúgócsapatunkat.

Klubunk vezetősége a háttérben folyamatosan azon dolgozik, hogy megerősítse a PMFC játékoskeretét. Ennek újabb fontos elemeként két meghatározó játékossal kötöttünk megállapodást a folytatásról. Mindketten hosszú ideje a PMFC sikeréért és eredményes szerepléséért dolgoznak, ezáltal nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a 2022/23-as szezonban is NB II-es labdarúgócsapatunkat erősíti Tihanyi Olivér és Grabant Bence.

A 26 esztendős nagykanizsai születésű Grabant Bence három éve, 2019 júliusában a szlovén másodosztályú Lendva együttesétől érkezett a PMFC-hez. A több poszton is bevethető támadó a 2019/20-as csonka szezonban az akkor még NB III-ban szereplő csapatunkban meghatározó szerepet töltött be, 15 bajnokin 6 gólt szerzett, ezek közül nem egy három pontot érő találat volt. Az elmúlt két másodosztályú idényben pedig 50 bajnoki fellépése során 6 alkalommal tudott eredményes lenni.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

A 25 esztendős szombathelyi születésű és nevelésű Tihanyi Olivér szintén 2019 júliusában igazolt a Szentlőrinc együttesétől a PMFC-be. A támadó a koronavírus-járvány miatt idő előtt félbeszakadt harmadosztályú szezonunkban 16 bajnokin játszott és 4 góllal juttatta közelebb csapatunkat a feljutásért vívott küzdelemben. A másodosztályban eddig 21 bajnokin lépett pályára és 3 gólt rúgott, ebből a Szolnok elleni találatával eldöntötte a három pont sorsát a javunkra.

Tihanyi Olivérnek és Grabant Bencének további eredményes szereplést kívánunk piros-feketében!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram