Köszönjük Nektek is!

Távozó játékosainknak szívből kívánunk sok sikert további pályafutásukhoz.

A szerződést hosszabbító, illetve az érkező játékosok mellett további távozói vannak NB II-es labdarúgócsapatunknak. A III. Kerületi TVE-ben folytatja Preklet Csaba, aki 2020 nyarán igazolt a PMFC-be. A 31 esztendős védő az azóta eltelt két években 59 másodosztályú mérkőzésen, és 4 MOL Magyar Kupa-találkozón szerepelt együttesünkben. A bajnokságban gólt szerzett a Nyíregyháza, a DEAC, a Kazincbarcika, a Szolnok és a Csákvár ellen. Utóbbi kettő akkor három pontot ért.

Rajta kívül klubunk szintén nem élt Károly Bálint június végén lejárt szerződésnek meghosszabbításával. A 29 esztendős támadó 2016 és 2018 között NB III-as csapatunkat erősítette, majd 2021-ben ismét visszatért Pécsre. Az elmúlt NB II-es szezonban 6-szor volt kezdő, 13 alkalommal pedig cserként szállt be. Ezek során 1-1 gólt rúgott a Dorog és a Békéscsaba ellen. Emellett a kupában 2-szer szerepelt és 1 továbbjutást érő találatot jegyzett Bonyhádon.

Egy szezont követően máshol folytatja pályafutását Dávid Zoltán is. A 19 esztendős békéscsabai származású és a lila-fehérek utánpótlásában nevelkedő hátvéd 2021 júliusában Kazincbarcikáról érkezett felnőtt csapatunkhoz. A Merkantil Bank Liga 2021/22-es évadában 15-ször kezdőként kapott lehetőséget, 3 alkalommal pedig csereként játszott a pécsi színekben. Távozóinknak köszönjük, amit a PMFC-ért tettek. További karrierükhöz ezúton is sok sikert kívánunk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram