Továbbra is zajlik a bérletárusítás!

Váltsd meg a PMFC-s szezonbérleted, és szurkolj minden hazai mérkőzésünkön a csapatnak!

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy továbbra is tart a 2022/23-as idényre szóló bérletek árusítása, amelyek nemcsak a hazai Merkantil Bank Liga NB II-es mérkőzésekre érvényesek, hanem a MOL Magyar Kupa-összecsapásokra is. A bérletárusítás helyszíne az Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Edzőközpont (Pécs, Gyöngyvirág utca, a Tettye Forrásház mellett). Nyitvatartás hétköznap: 8:00-14:00 óráig. Fontos, hogy a helyszínen kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség!

A 2022/23-as szezonra érvényes szurkolói bérlet ára 15 000 Forint, vagyis a bérletet kiváltók 10 meccs áráért láthatnak a szezonból hátralévő 18 bajnokit Pécsett, valamint a hazai rendezésű kupamérkőzéseket is a PMFC Stadionban. A bérlet sorszámmal van ellátva, valamint minden esetben névre szól, ugyanakkor nincs székhez kötve!

Továbbra is fenntartjuk kedvezményünket a 14 éven aluliak és a 65 éven felüliek számára, akik változatlanul ingyenesen léphetnek be a stadionba, s a korábban bevezetett bérlettípust megtartva az érintett korosztály számára ismét kiváltható a nagy népszerűségnek örvendő, névre szóló regisztrációs bérlet, amelynek ára egyszeri 2000 forint.

Folytatva a hagyományokat, tiszteletbérletre jogosult minden olyan korábbi labdarúgónk, aki legalább egy alkalommal viselte a PMFC mezét felnőtt bajnokin. Egykori játékosaink a hazai bajnoki és kupameccsre csak a díjmentesen átvehető bérlettel és egy személyazonosító okmány birtokában léphetnek be ingyenesen a PMFC Stadionba.

Bérletáraink a 2022/23-as szezonban:

Szurkolói bérlet:
Ár: 15 000 Ft
Érvényes a PMFC összes hazai NB II-es bajnoki és kupamérkőzésére a 2022/23-as szezonban a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülő szektorba, vagy a B-középbe.

Regisztrációs bérlet:
Ár: 2000 Ft
Érvényes a 14 éves kor alattiak és a 65 éves kor felettiek számára a PMFC összes hazai NB II-es bajnoki és kupamérkőzésére a 2022/23-es szezonban, a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülő szektorba, vagy a B-középbe.

Tiszteletbérlet:
Ár: Ingyenes
Érvényes korábbi labdarúgóink számára a PMFC összes hazai NB II-es bajnoki és kupamérkőzésére a 2022/23-as szezonban, a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülő szektorba, a B-középbe, vagy a déli álló szektorba.

Jegyáraink a 2022/23-as szezonban:

Fontos: Az elővételes jegyárusítás július 28-án, csütörtökön kezdődik az Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Edzőközpont emeleti pénztárában!

Belépőjegy:
Ár: 1500 Forint
Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott mérkőzésre a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülő szektorba, vagy a B-középbe.

Regisztrációs jegy (14 éves kor alatt, 65 éves kor felett):
Ár: Ingyenes
Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott mérkőzésre a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülő szektorba, vagy a B-középbe.

Vendégjegy:
Ár: 1500 Forint
Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott mérkőzésre a Szigeti út felőli vendégszektorba.

Szurkoljunk együtt újra! Hajrá, Pécs!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram