Leány U15: Győzelem Felcsúton

Három leány korosztályunk folytatta szereplését a bajnokságban. Bolboaca Sergiu tanítványai hátrányból fordítva győzték le a Puskás Akadémiát. Egy helyen az eredmények:

Leány U19-es bajnokság, 2. forduló
PMFC – Puskás Akadémia FC 0-4 (0-2)
Edző: Erdős Zoltán

– Reális esélyünk nem volt a pontszerzésre ezen a mérkőzésen, de ameddig a lányok ennyi energiát fektetnek a meccsekbe és az edzésekbe, addig folyamatosan fogunk fejlődni – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U17-es bajnokság, 2. forduló
PMFC – Puskás Akadémia FC 2-1 (2-1)
Pécsi gólszerző: Véha Viktória (37.)
Edző: Bolboaca Augustin

– Csalódott vagyok, gyenge teljesítményt nyújtottunk, ami rossz hozzáállással párosult. Az első félidőben nagy volt a különbség a két csapat között, a második játékrészben próbálkoztunk visszajönni a meccsbe, de megérdemelten nyert a Felcsút. Remélem, a lányok is értik, hiába van sok munka mögöttünk, ha ez a mérkőzésen nem mutatkozik meg – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 2. forduló
Puskás Akadémia FC – PMFC 2-3 (2-1)
Pécsi gólszerző: Légrádi Blanka (38.), Szabó Lili (49.), Onódi Vivien (56.)
Edző: Bolboaca Sergiu

– Az ellenfél játékban jobb volt, azonban a csapat nagyon együtt élt, párharcerősek voltunk, kisegítettük egymást és óriásit küzdve sikerült megnyernünk a mérkőzést, sok jó egyéni teljesítménnyel fűszerezve. Góljainkon kívül volt még több óriási helyzetünk, de az ellenfélnek is megvoltak a nagy lehetőségei, most azonban mi jöttünk ki jobban – értékelt Bolboaca Sergiu, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram