Ellenfél-lesen: FC Ajka

Bemutatjuk következő ellenfelünket:

Október 22-én, szombaton 17:00 órakor az FC Ajka látogat a PMFC Stadionba a Merkantil Bank Liga 13. fordulójában. A Veszprém megyei együttes vezetőedzője Kis Károly, munkáját Pintér Csaba asszisztens edző és Dávid Sándor kapuedző segíti. A zöld-fehérekkel korábban 12 alkalommal mérkőztünk meg a másodosztályban, a párharc részleteiről a későbbiekben megjelenő 3+1 érdekesség című rovatunkban olvashat majd bővebben.

Az előző szezont a 9. helyen záró ajkaiak keretének magja együtt maradt. A nyári átigazolási időszak során nem volt nagy mozgás a csapatnál, hat játékos folytatja máshol pályafutását. Pótlásukra Fodor Péter a Mol Fehérvár II-tól, Jagodics Bence Siófokról, Molnár Márkó Budaörsről, Nagy Benjámin az Illés Akadémiáról, Zsolnay Richárd a DVTK-tól igazolt át, míg Szűcs Kristóf az Újpest FC-től, Kovács Nikolasz pedig a Paksi FC-től érkezett kölcsönben.

Az FC Ajka jelenleg a tabella 12. helyén áll, négy győzelemmel (Ajka-Budafok 3-0, Ajka-Kozármisleny 4-2, Ajka-Csákvár 1-0, Ajka-Siófok 3-1), három döntetlennel (Nyíregyháza-Ajka 1-1, Szombathely-Ajka 0-0, Ajka-Tiszakécske 1-1) és öt vereséggel (Mosonmagyaróvár-Ajka 4-2, DVTK-Ajka 3-1, Ajka-Győr 0-1, Soroksár-Ajka 2-0, Ajka-Szeged 1-4). Két legeredményesebb játékosuk az egyaránt háromgólos Gaál Bálint és Szarka Ákos.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram