Pályán az utánpótlás – bajnoki eredmények

Hétvégén pályára lépő fiú korosztályaink közül nyerni tudott az U17, az U16, az U13 és az U12. Leány akadémiai csapataink ellenben nem tudtak pontot szerezni a bajnokságban.

U19-es bajnokság, Kiemelt-csoport, 9. forduló
ETO FC Győr – PMFC 1-0 (0-0)
Edző: Jásper Péter

– Jó ellenféllel játszottunk egy teljesen kiegyenlített meccset. A játékosok sokat tettek a siker érdekében, de ezúttal elől pontatlanok voltunk, így egy szerencsétlen gól eldöntötte a találkozót. Kezünkben a sorsunk, három meccsünk van vissza, most kell megmutatnunk az erőnket, kvalitásunkat! – értékelt Jásper Péter, edző.

U17-es bajnokság, Alap-csoport, 9. forduló
PMFC – Nyíregyháza Spartacus FC 1-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Morvai Áron (65.)
Edző: Koleszár Viktor

– Végig nagy küzdelem volt a pályán. Az első félidőben kihagytuk a lehetőségeinket, a másodikban a vezető gól után több esélyünk volt növelni az előnyt, de mivel kihagytuk őket, így a mérkőzése vége izgalmasra sikeredett. Gratulálok a csapatnak! – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U16-os bajnokság, Kiemelt-csoport, 9. forduló
PMFC – Újpest FC 4-2 (1-2)
Pécsi gólszerző: Vétek Bence (32., 87.), Turi Csanád (61.), Hideg Robin (67.)
Edző: Kósa Sándor

– Nagyon készültek a srácok a találkozóra, és ez az első félidőben görcsös akarásban jelentkezett. Sok volt a hiba, a kapkodás mind védekezésben, mind támadásban, és ellenfelünk kihasználta hibáinkat, így két gólos előnyre tettek szert. A gyerekek ennek ellenére sem adták fel és egy remek második félidőt produkálva, gyönyörű gólokat szerezve megfordították az eredményt, ezzel magabiztos győzelmet arattak. Sok pofont kaptunk az eddigi mérkőzéseken és ez az összecsapás is két gólos hátrányból indult, de a srácok nagy elszántsággal küzdöttek és négy gólt szerezve megnyerték a mérkőzést. Le a kalappal a hozzáállásuk, az elszántságuk és a szombati második félidőben nyújtott játékuk előtt – értékelt Kósa Sándor, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 10. forduló
Felcsút SE – PMFC 1-4 (0-0)
Pécsi gólszerző: Andruskó Adrián (15.), Kajdon Marcell (31.), Hergenrőder Levente (58.), Kocsis Dávid (59.)
Edző: Szabó Dávid

– Jó mentalitással és helyenként jó játékkal hoztuk a mérkőzést! Nagyon sok helyzetet alakítottunk ki, amit kis százalékban váltottunk gólra! Gratulálok a csapatnak a hozzáálláshoz és a mutatott játékhoz! – értékelt Szabó Dávid, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 10. forduló
Felcsút SE – PMFC 1-9 (0-0)
Pécsi gólszerző: Nóránt Máté (13.), Udvarácz András (27.), Laufer Olivér (30.), Kovács Ruben (31., 39.), Juhász Levente (47.), Hegedűs Dávid (55.), Dózsa Noel (66., 72.).
Edző: Sasa Dragicevic

– A jó hozzáállásnak és győzni akarásnak meglett az eredménye, még ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Gratulálok a fiúknak! – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

Leány U19-es bajnokság, 11. forduló
PMFC – FTC 0-5 (0-1)
Edző: Erdős Zoltán

– Ezen a mérkőzésen a sok sebből vérző csapatunk mindent kiadott magából, így emelt fővel jöhettünk le a pályáról – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U17-es bajnokság, 11. forduló
FTC – PMFC 3-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Turi Bori (24.)
Edző: Bolboaca Augustin

– Elégedett vagyok a csapattal, ennyi sérült és beteg játékost sajnos nem bírunk el. Gratulálunk a Fradinak és külön köszönet a vendéglátásért és a szeretetért – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 11. forduló
FTC – PMFC 3-0 (2-0)
Edző: Sergiu Bolboaca

– A bajnokság legjobb csapata ellen léptünk pályára, ennek ellenére keményen és bátran küzdöttünk. Elkerülhető gólokat kaptunk, ami bosszantó ugyan, de nagyon büszke vagyok a lányokra. Azt gondolom, erre lehet építeni, szóval a következő feladatra koncentrálunk. Gratulálok a Ferencváros csapatának! – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram