Évet zárt az U19 és az U12 is

Lassan a PMFC összes utánpótlás csapata téli szünetre vonul. A mögöttünk hagyott hétvégén az U19 sikeresen zárta idei szereplését, miként az U12 is három ponttal végzett. Eredmények:

U19-es bajnokság, Kiemelt-csoport, 11. forduló
Vasas Kubala Akaédmia – PMFC 1-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Nagy Dániel (11.), Vas Bence (64.)
Edző: Jásper Péter

– Egy nagyon kemény ellenféllel találtuk magunkat szemben, de végig irányítani tudtunk, és ha pontosabbak vagyunk, akkor előbb le is zárhattuk volna a meccset. Összességében nagyon elégedett vagyok a csapattal és ez igaz az egész idényünkre is. Élmény ezekkel a srácokkal együtt dolgozni, nagyon büszke vagyok rájuk! – értékelt Jásper Péter, edző.

U15-ös bajnokság, Kiemelt-csoport, 11. forduló
Budapest Honvéd-MFA – PMFC 6-0 (4-0)
Edző: Koller Krisztián

– Végig fegyelmezetten, jó hozzáállással játszottunk, a jelenleg jobb játékerőt képviselő Honvéd ellen, ezért dicséret illeti a srácokat! – értékelt Koller Krisztián, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 14. forduló
Budaörs – PMFC 1-0 (0-0)
Edző: Szabó Dávid

– Jó iramú mérkőzést játszottunk! Próbáltunk dominálni a mérkőzésen és a saját játékunkat játszani! A támadásaink rendre elakadtak az ellenfél kapuelőterében! Az eredmény miatt csalódott vagyok, de a játékosok mindent megtettek a győzelemért! Az utolsó 20 percben szinte felborították a pályát, de sajnos gólt nem sikerült szereznünk! – értékelt Szabó Dávid, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 14. forduló
Budaörs – PMFC 0-8 (0-0)
Pécsi gólszerző: Dózsa Noel (12.), Csőke Csongor (32.), Lauer Olivér (35., 39.), Nóránt Máté (44.), Hegedűs Dávid (58.), Juhász Levente (72., 75.)
Edző: Sasa Dragicevic

– Idei utolsó meccsünket sikeresen tudtunk zárni. A fiúk jól és szervezetten futballoztak, ráadásul szép támadásokból eredményesek voltak. Az egész féléves munkájukat illetően csak dicsértet jár a srácoknak – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram