Ismét hazai pályán játszunk

Felnőtt csapatunk a Kozármislennyel találkozik az NB II 23. fordulójában, utánpótlás együtteseink tovább hangolnak a bajnoki rajtra.

NB II-es labdarúgócsapatunk a Merkantil Bank Liga 23. fordulójában a HR-Rent Kozármislennyel találkozik. A kék-fehérek elleni másodosztályú bajnoki vasárnap 15:00 órakor kezdődik a PMFC Stadionban. Eközben utánpótlás együtteseink tovább készülnek a február végén folytatódó korosztályos bajnokságra. Az eheti felkészülési mérkőzések során szerdán U19-es, U17-es és U14-es csapatunk indítja, utóbbi a PVSK-val mérkőzik meg edzőközpontunkban, míg az idősebbek Mohácson és Kozármislenyben lépnek pályára.

Az igazi edzőmeccs dömping azonban majd csak szombaton és vasárnap lesz, hiszen az U19 Komlóra, az U17-esek Óbudára látogatnak. Itthon játszik majd a Pakssal az U16 és az U15, míg az U14 a Sportoldát, az U13 és az U12 pedig a Szegedet fogadja. A még kisebbek sellyei, szigetvári és harkányi tornákon vesznek részt, leány akadémistáink ezzel szemben a horvátországi Eszékre utaznak, női U17-es és U15-ös csapatunkat az NK Osijek korosztályos együttesei fogadják. A program és helyszínváltozás jogát fenntartjuk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram