Ellenfél-lesen: Nyíregyháza Spartacus FC

Bemutatjuk vasárnapi ellenfelünket, amely ideiglenesen Balmazújvárosban fogadja bajnoki vetélytársait.

Hosszú út előtt áll NB II-es labdarúgócsapatunk, amely vasárnap 14:00 órakor a Nyíregyháza Spartacus FC vendégeként, Balmazújvárosban lép pályára a Merkantil Bank Liga 26. fordulójában. A nyírségieknél több változás is történt a közelmúltban, 2022 decemberének közepe óta már Visinka Ede irányítja a csapatot. Az ötven éves szakember korábban két éven át a Csákvár vezetőedzője volt, 2021 szeptemberétől tavaly novemberig pedig a Tiszakécskét irányította.

Visinka Ede sikeres bemutatkozása nem maradt el, a nyíregyháziak a tavaszi nyitányon 1-0-ra nyertek Szombathelyen, ezt követően a Siófokkal 1-1-es, a Soroksárral 2-2-es döntetlent játszottak. Legutóbbi két bajnokijukon azonban pont nélkül maradtak, a Tiszakécskétől 2-1-es, az Ajkától 4-1-es vereséget szenvedtek. A piros-kékek jelenleg 7 győzelemmel, 6 döntetlennel, 12 vereséggel és 32-37-es gólkülönbséggel a még osztályozós, 16. helyen állnak a másodosztály ranglétráján.

A két csapat számára a hétvégi lesz a 25. egymás elleni bajnoki meccs a korábbi NB I-es és NB II-es találkozók alapján. Az eddigiekből 10-et a PMFC húzott be, 7-et a szabolcsiak nyertek, és 7-szer döntetlen lett a végeredmény. Ősszel is megosztoztak a pontokon az együttesek, akkor 0-0-s végeredmény született a Stadion utcában. A vasárnapi Nyíregyháza Spartacus FC – PMFC mérkőzés 14:00 órakor kezdődik Balmazújvárosban, és a tervek szerint élő stream formájában közvetítik!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram