Aranyérmet szerzett az U8

A PMFC U8-as csapata az ország egyik legerősebb tornájának fináléjában a Dunaszerdahelyt győzte le.

U8-as korosztályunk is részt vett a törökbálinti Youth Talent Cup-on, ahová az ország minden részéről érkeztek csapatok, sőt még a Szlovákiából is képviseltették magukat kiváló egyesületek. Együttesünket előzetesen a D-csoportba sorsolták, amely során nagyszerű ellenfelekkel találkoztak.

A pécsiek a csoportból veretlenül, kapott gól nélkül jutottak tovább, olyan ellenfeleket megelőzve, mint a MOL Fehérvár FC (1-0), az Eger SE (3-0), az SK Slovan Bratislava (1-0) és a Gyulasport (1-0). A négy közé jutás sem jelentett akadályt, a Jászfényszarut 5-0-ra győzték le a mieink.

A PMFC a döntőbe jutásért az ETO FC Győrrel mérkőzött meg, s végül büntetőpárbajt követően 3-2-es sikernek örvendhettek a srácok, míg a torna kiélezett fináléjában sikerült 1-0-ra legyőzni az FK DAC 1904 alakulatát, így U8-asaink elhódították az aranyérmet.

A tornán résztvevő játékosok: Várhelyi Tamás, Keszler Konrád, Madarász-Predács Noel (a Mohácsi KK Központból érkezett), Kópicz Deján, Lajos Dominik, Panek Máté, Szabó Ágoston. Felkészítő edzők: Horváth Tamás, Schneider Bence, Pécsi Ági.

Torna legjobb játékosa: Keszler Konrád

 

Horváth Tamás: – Országos szinten egy nagyon erős tornán vettünk részt Törökbálinton, ahol hét hasznos, a gyerekek számára kihívást és fejlődést jelentő mérkőzést játszottunk. Ezek közé a csapatok közé tartozik például a MOL Fehérvár, a Slovan Bratislava, a Győri ETO és a Dunaszerdahely csapata. Öröm volt nézi a gyerekeket, ahogy minden egyes mérkőzésen egymásért küzdöttek és hajtottak a pályán. Edzői szemmel tekintve rengeteg dolgot visszaláttunk a torna folyamán, amelyeket edzéseken is gyakorlunk. Végezetül köszönjük a szülők egész napos szurkolását és hihetetlenül büszkék vagyunk a gyerekeinkre!

Gratulálunk fiúk! Büszkék vagyunk rátok!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram