Hétpontos vasárnap

U15-ös csapatunk döntetlent játszott az FTC-vel, az U13-asok és az U12-esek első tavaszi bajnokijuk alkalmával Kaposváron nyertek. Mutatjuk vasárnapi utánpótlás eredményeinket:

U15-ös bajnokság, Kiemelt-csoport, 13. forduló
PMFC – FTC 0-0
Edző: Sasa Dragicevic
PMFC: Wágner – Jung, Horváth, Keszler, Sárkány – Vida, Tóth – Tímár, Neidhardt, Liber – Váradi. Cserék: Dankó (70.), Gajkovics (77.), Vajda (77.), Nimmerfroh (79.), Élő (70.)

– Amit megbeszéltünk a meccs előtt, azt a fiúk megtették a pályán. Szervezetten futballoztunk, nem engedtük az ellenfélnek, hogy kibontakozzon. Felvállaltuk a párharcokat és az átmenetekből helyzetekbe kerültünk. Dicséret illeti a fiúkat, igazi csapatmunka volt a mai – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U13-as bajnokág, Dél-Nyugat, 16. forduló
Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia – PMFC 1-7
Pécsi gólszerző: Nóránt Máté (1.), Kincses Benett (2.), Kocsis Dávid (9., 18., 47., 75.), Harcos Bence (27.)
Edző: Szabó Dávid
PMFC: Fodor – Kitanics, Szabó D., Szabó Z. – Kajdon, Kocsis – Nóránt, Szabó O., Kincses. Cserék: Harcos, Hergenrőder, Boday, Varga, Schnell, Szabó K.

– Jól kezdtük a mérkőzést. Kombinatívan, szép támadásokat vezetve szereztük meg a vezetést, majd a három pontot! Nagyon sok jó teljesítmény volt a nyolc perc alatt. Gratulálok a csapatnak a hozzáálláshoz, a mutatott játékhoz és az ellentmondást nem tűrő akarathoz – értékelt Szabó Dávid, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 16. forduló
Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia – PMFC 1-5
Pécsi gólszerző: Dózsa Noel (6.), Udvarácz András (18.), Győri Ádám (55.), Bohner Dávid (66.), Lauer Olivér (78.)
Edző: Koller Krisztián
PMFC: Kovács – Molnár, Dobó, Győri – Bohner, Csiszár – Dózsa, Lauer, Udvarácz. Cserék: Kovács, Hegedűs, Juhász.

– Egy jó mérkőzést játszottunk, egy játékra törekvő jó ellenfél ellen. Sok mindent visszakaptam az edzésen gyakoroltakból, főleg kombinatív játék terén. A helyzet kihasználásunkon van mit javítani. Gratulálok a srácoknak a mai játékhoz – értékelt Koller Krisztián, edző.

A szombati eredményeket ITT tekintheted meg!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram