Nem sikerültek a hétközi bajnokik

U15-ös csapatunk hazai pályán a Honvéddal, leány U17-es és U15-ös gárdánk idegenben az MTK-val játszott elhalasztott bajnoki mérkőzést. Mutatjuk a szerdai utánpótlás eredményeket:

U15-ös bajnokság, Kiemelt-csoport, 22. forduló
PMFC – Budapest Honvéd-MFA 1-3 (1-2)
Pécsi gólszerző: Vida Botond (2. – büntetőből)
Edző: Sasa Dragicevic
PMFC: Wágner – Somlai, Takaró, Horváth, Sárkány – Jung, Vida – Tímár, Neidhardt, Lieber – Váradi. Cserék: Kilvinger, Vajda, Gyánó, Gáspár, Élő.

– Nagyon jól mentünk bele a meccsbe, sikerült hamar megszerezi a vezetést. Ameddig fizikálisan bírtunk, addig teljesen partiba voltunk az erős és szervezet Honvéddal. A második félidőben nagyon látszott a fizikális különbség. Ahogy kezdtünk elfáradni, úgy születtek rossz döntések, amelyeket az ellenfél kitudott kihasználni. A vereség ellenére a fiúk igyekeztek mindent megtenni a pályán, amiért jár a dicséret – értékelt Sasa Dragivecic, edző.

Leány U17-es bajnokság, 19. forduló
MTK Budapest – PMFC 3-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Turi Bori (21.)
Edző: Bolboaca Augustin
PMFC: Szűcs – Bolboaca, Gyánó, Szolga, Orsós – Máté, Keibl, Égi, Tamasics, Kömíves – Turi. Cserék: Bódis, Krisztián, Brenner.

– Egy nagyon jó félidő után elfogytunk, hat játékos megsérült, cseréink sem voltak teljesen egészségesek, így esélyünk se volt egy nagyon jó játékerőt képviselő MTK ellen. Gratulálok az első félidőben mutatott játékhoz és az egész mérkőzéshez való hozzáálláshoz. Bízom benne, hogy vasárnapig felépül mindenki – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 19. forduló
MTK Budapest – PMFC 2-0 (0-0)
Edző: Sergiu Bolboaca
PMFC: Hollósi – Kovács, Marton, Kiss, Szabó R., Légrádi – Varró, Onódi, Fuchs – Sörös, Szabó L. Cserék: Balogh, Horváth, Péter, Dóra, Lövei.

– Végig nagyon szoros mérkőzést tudtunk játszani a 2. helyezett MTK ellen, amely során mindkét félnek adódtak helyzetei. Jól védekeztünk, agresszívak voltunk, folyamatosan segítettük egymást, emellett voltak szép labdakihozatalok, amelyekből jó támadásokat tudtunk vezetni. Sajnos a befejezések nem sikerültek és az utolsó három percben két gólt kaptunk, ott volt egy kis rövidzárlatunk, amely el is döntötte a meccset. Kár, hogy 77 percig magabiztosan, szervezetten és jól játszottunk, a végére pedig már nem tudtunk koncentrálni és sajnos ilyen meccseken, ha egy percre is kiengedünk, abból gól lehet a vége. Sajnálom a csapatot, mert megérdemeltünk volna egy pontot. Gratulálunk az MTK-nak és még kiemelném a játékvezetői hármast, akik végig magas szinten vezényelték le a mérkőzést, ami szerintem ritka. – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram