Hétvégi utánpótlás eredmények

Hét korosztályunkból négy csapatunk is három ponttal gazdagodott hétvégi bajnokija során. Mutatjuk a szombati és vasárnapi utánpótlás eredményeket:

U16-os bajnokság, B-csoport, 6. forduló
PMFC – Budapest Honvéd-MFA 2-4 (0-1)
Pécsi gólszerző: Kapi Brendon (75.), Jásper Botond (85.)
Edző: Kósa Sándor
PMFC: Supák – Mohácsi, Francizi, Tóth K., Kaszás – Gondos, Jásper – Lévai, Vétek, Turi – Kósa. Cserék: Holenka, Kapi, Hideg, Lasanc, Óbert.

– Egy jó képességű ellenfél ellen játszottunk küzdelmes mérkőzést. Mindkét félidőt komoly gólszerzési lehetőséggel kezdtük, aztán egyéni hibákból helyzeteket kínáltunk fel a Honvédnak, amelyeket jól használtak ki. A csapat játéka többször mutatott pozitívumokat, különösebben védekezésben, de voltak szépen felépített támadásaink is. A csapat tartását mutatja, hogy 0-3 után sem adták fel, két találattal válaszoltunk, sőt, majdnem sikerült egyenlítenünk. Ez a mentalitás biztató a jövőre nézve, s, amennyiben az egyéni hibákat kitudjuk javítani, akkor jobb eredményeket érhetünk el – értékelt Kósa Sándor, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 18. forduló
Credobus Mosonmagyaróvár – PMFC 0-2 (0-2)
Pécsi gólszerző: Gyánó Marcell (13., 27.)
Edző: Princz Gilbert
PMFC: Tóth K. – Gál-Kézi, Fazekas, Tóth M., Csonka – Tímár, Kulcsár, Ungvári – Fehérvári, Gyánó, Papp. Cserék: Kilvinger, Takaró, Kajdon, Andruskó, Petrov-Trajkov, Szinger.

– Magabiztosan játszva szép győzelemmel zártuk a hétvégét. Három szabályos gólt ugyan nem kaptunk meg, de a gyerekek végig uralni tudták a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak! Hajrá, Pécs! – értékelt Princz Gilbert, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 19. forduló
PMFC – III. KER. TVE 1-2 (0-0)
Pécsi gólszerző: Kitanics Mirkó (58.)
Edző: Szabó Dávid
PMFC: Rittinger – Szabó Z., Szabó O., Kitanics – Kincses, Kocsis – Nóránt, Convento, Szabó O. Cserék: Horváth, Fodor, Kincses, Hollósi, Boday, Hergenrőder, Harcos, Nimmerfroh.

– Nem kezdtük jól a mérkőzést. Sok helyet hagytunk az ellenfelünknek és nem voltunk elég élesek. Nem tudtunk érvényesülni játékban. A mérkőzés második felében sokat dolgoztak a gyerekek, hogy megfordítsák az eredményt, de a helyzeteink kimaradtak így csak szépíteni tudtunk – értékelt Szabó Dávid, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 19. forduló
PMFC – III. KER. TVE 6-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Dózsa Noel (12., 44.), Molnár Dániel (49.), Juhász Levente (61., 71.), Csőke Csongor (78.)
Edző: Koller Krisztián
PMFC: Vincellér – Molnár, Dobó, Győri – Bohner, X – Dózsa, Lauer, Juhász. Cserék: Kovács, Csőke, Marosvölgyi, Udvarácz, Wéber.

– Ez az a mérkőzés volt, amikor csak annyit mondhatok a srácoknak, hogy extra gratuláció jár nekik! – értékelt Koller Krisztián, edző.

Leány U19-es bajnokság, 20. forduló
Illés Akadémia-Haladás – PMFC 10-0 (6-0)
Edző: Erdős Zoltán
PMFC: Ronta – Forró, Lengyel, Szabó, Vörös – Ruppert, Bircsák, Mayer, Patai, Kis – Nagy. Cserék: Stang, Horváth, Kauder, Arató.

– Az ország egyik legjobb csapata ellen, becsülettel végigküzdöttük a mérkőzést. A nagy tudáskülönbség miatt sajnos ma ennyire futotta. Gratulálok az Illés Akadémia csapatának! – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U17-es bajnokság, 20. forduló
PMFC – Illés-Akadémia-Haladás 2-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Turi Bori (29.), Gyánó Lili (75.)
Edző: Bolboaca Augustin
PMFC: Szücs – Szolga, Bolboaca, Gyánó, Orsós – Kömives, Bódis, Máté, Tamasics, Keibl – Turi. Cserék: Kiss, Brenner.

– Óriási bravúrnak tartom, hogy sikerült megnyernünk ezt a találkozót. Továbbra is rengeteg hiányzónk van, sőt, akik pályára léptek, azok közül nem volt mindenki egészséges. Időnként a saját játékunkat tudtunk játszani a mi játékunk. Gratulálunk mindenkinek, csütörtök már a Fradi következik, remélem, eddig már többen leszünk – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 20. forduló
PMFC – Illés-Akadémia-Haladás 3-2 (2-1)
Pécsi gólszerző: Lövei Kitti (17.), Sörös Olívia (20.), Légrádi Blanka (60.)
Edző: Sergiu Bolboaca
PMFC: Balogh – Marton, Kiss, Szabó R., Kovács – Varró, Onódi, Szabó L. – Sörös, Lövei, Légrádi. Cserék: Hollósi, Horváth, Fuchs, Péter, Dóra.

– Egy jó csapat ellen sikerült otthon tartani a három pontot, mindkét félidő első percében gólt kaptunk, viszont jól reagáltak erre a lányok és az egész meccsen agresszív letámadásunk eredményes volt, rengeteg labdát szereztünk az ellenfél védekező zónájában, amiből helyzeteket és gólt is sikerült szereznünk. Ezen a meccsen nem tudtuk úgy kihozni a labdákat, ahogy szoktuk, így inkább hosszú indításokkal próbálkoztunk, ami ugyanúgy fontos, hogy tudják a lányok alkalmazni, mivel lesz ilyen meccs és olyan meccs is a jövőben. Gratulálok az egész csapatnak, nagy akarat volt bennük az egész mérkőzés során és külön gratulálok Légrádi Blankának, aki bár nem érezte jól magát, de mondta, hogy nem szeretne lejönni, játszani szeretne és végül ő szerezte meg a győztes gólt – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram