Hétvégi utánpótlás eredmények

Hosszú kihagyást követően játszott ismét bajnokit az U19, amely kétszer is ledolgozta hátrányát az Újpesttel szemben. Az U17 helyzetei ezúttal kimaradtak, s a végén az Óbuda örülhetett. Az U16 mozgalmas találkozón győzte le az Újpestet, az U15 vezetése ellenére kikapott Kisvárdán. Az U14 elhozta a három pontot Veszprémből, míg a leány U19-U17-U15 közül a legfiatalabbak nyertek Szegeden. Mutatjuk a hétvégi utánpótlás eredményeket, jegyzőkönyveket, edzői értékeléseket.

U19-es bajnokság, A-csoport, 8. forduló
PMFC – Újpest FC 2-2 (1-2)
Pécsi gólszerző: Nagy Dávid (23., 57.)
Edző: Jásper Péter
PMFC: Varga – Győri, Miklós, Encz, Schuszter – Kovács, Grósz – Nagy Dávid, Bukovics, Nagy Dániel – Orbán. Cserék: Hodak, Nagy Barnabás, Sárközi.

– Nagyon régen, öt hét után játszottunk újra meccset, ehhez képest rendben volt a csapat. Kétszer is hátrányba kerültünk, de rendre fel tudtunk állni. Sajnos szögletekből kaptuk a gólokat, viszont mezőnyben végig domináltunk, és ha 2-2 után értékesítjük a büntetőnket is, akkor nyerhettünk is volna – értékelt Jásper Péter, edző.

U17-es bajnokság, B-csoport, 11. forduló
PMFC – III. KER. TVE 0-2 (0-2)
Edző: Koleszár Viktor
PMFC: Supák – Friedszám, Matija, Nagy, Sebestyén – Pere, Morvai – Miklós, Ócsai, Gulyás – Toni. Cserék: Zsdrályevics, Tóth, Gáspár, Szilágyi, Kovács, Rubint.

– Mezőnyben egyenrangú ellenfelek voltunk, de a kapuk előtti hatékonyságban ezúttal alulmaradtunk – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U16-os bajnokság, B-csoport, 9. forduló
PMFC – Újpest FC 3-2 (3-1)
Pécsi gólszerző: Turi Csanád (2.), Jásper Botond (12.), Kapi Brendon (41.)
Edző: Kósa Sándor
PMFC: Meggyes – Kósa, Francizi, Mohácsi, Kaszás – Jásper, Gondos – Hideg, Lévai, Kapi – Turi. Cserék: Holenka, Vétek, Jarmeczky, Óbert, Fülöp.

– Nagy harc folyt a pályán, mindkét csapat nagyon akarta a győzelmet. Ez nekünk sikerült, mert különösen az első félidőben tudatosabban játszottunk, végre gólokra váltottuk az adódó lehetőségeinket. A második félidei játékunknak köszönhetően nehézzé tettük magunknak az utolsó negyedórát, mert ahelyett, hogy továbbra is felvállaltuk volna a játékot, mint az első félidőben, ehelyett belementünk egy adok-kapokba, állandó párharcokba, amelyekből néha ellenfelünk jött ki jobban. Gratulálok a fiúknak, mert megérdemelték ezt a győzelmet. Régóta nagyon akarják, tesznek is érte, és végre most sikerült – értékelt Kósa Sándor, edző.

U15-ös bajnokság, Kiemelt-csoport, 17. forduló
Kisvárda LA – PMFC 2-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Váradi Márton (34.)
Edző: Sasa Dragicevic
PMFC: Wágner – Sárkány, Horváth, Keszler, Nimmerfroh – Jung, Vida – Vajda, Neidhardt, Liber – Váradi. Cserék: Móritz, Somlai, Élő, Gojkovics, Dankó, Ács, Tímár.

– Sikerült gólt szerezni az első félidőben, amire fél percen belül jött is a válasz. A mérkőzés további részében nagy erőket mozgósítottunk a győzelem megszerzésének érdekében, de sajnos az ellenfél némi segítség útján a 83. percben megszerezte a győzelmet – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U14-es bajnokság, Dél-Nyugat, 21. forduló
VFC USE – PMFC 1-2 (0-2)
Pécsi gólszerző: Gyánó Marcell (24., 31.)
Edző: Princz Gilbert
PMFC: Kilvinger – Gál-Kézi, Hollósi, Takaró, Csonka – Kulcsár, Fehérvári, Petrov-Trajkov – Papp, Gyánó, Biszta. Cserék: Rittinger, Kitanics, Fazekas, Andruskó, Koleszár.

– Az első félidőben a játékunk rendkívül pozitív volt, a fordulást követően visszavettünk az intenzitásból. Gratulálok a gyerekeknek, sérültjeinknek mielőbbi gyógyulást kívánok! Hajrá, Pécs! – értékelt Princz Gilbert, edző.

Leány U19-es bajnokság, 22. forduló
PMFC – St. Mihály FC 1-4 (0-3)
Pécsi gólszerző: Patai Barbara (48.)
Edző: Erdős Zoltán
PMFC: Ronta – Kis, Lengyel, Szabó, Vörös – Ruppert, Nyéki, Patai, Bircsák, Mayer – Nagy. Cserék: Kauder, Stang.

– Ha jobb eredményeket szeretnénk elérni, többet kell tennünk érte, mint a mai meccsen. Ma nem voltam elégedett a pályán látottakkal. Gratulálok a Szegednek a győzelemhez! – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U17-es bajnokság, 22. forduló
St. Mihály FC – PMFC 2-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Bolboaca Karina (24.)
Edző: Bolboaca Augustin
PMFC: Szücs – Krisztián, Bolboaca, Gyánó, Orsós – Keibl, Kömives, Égi, Kiss, Bódis – Turi. Cserék: Forró, Tamasics, Szabó.

– Sajnos el kell, ismerem, nem csak akaratban, hanem játékban is jobb volt az ellenfél. Voltak időszakok, amikor csapatként jól játszottunk, sajnos azonban ez kevésnek bizonyult, együtt kell kimásznunk a gödörből. Karinának jobbulást kívánunk, mihamarabb várunk vissza – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 22. forduló
St. Mihály FC – PMFC 2-3 (1-1)
Pécsi gólszerző: Lövei Kitti (26.), Légrádi Blanka (45.), Kiss Enikő (70.)
Edző: Sergiu Bolboaca
PMFC: Balogh – Marton, Kiss, Szabó R., Kovács – Pintér, Onódi, Szabó L. – Sörös, Lövei, Légrádi. Cserék: Hollósi, Péter, Horváth, Fuchs, Dóra, Varró.

– Egy agresszív, folyamatosan hosszú labdákkal operáló csapat ellen játszottunk, ami megnehezítette a dolgunkat, de egy olyan meccset tettünk szorossá saját magunknak, ami a helyzetek alapján kb. 15-4-es végeredmény kellett volna, hogy legyen. Jól futballoztunk, rengeteg nagy helyzetet alakítottunk ki folyamatosan a széleken, ami nagyon pozitív, csak a befejezéseknél a legtöbb alkalommal rossz döntést hoztunk, hozzátenném, hogy az ellenfél kapusának is az egyik legjobb meccse lehetett a mai. Gratulálok a csapatnak, parázs meccsen (7 sárga, 1 piros) sikerült jó játékkal megszereznünk a győzelmet, nagy akarattal futballoztak – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram