Ellenfél-lesen: Kolorcity Kazincbarcika SC

Bemutatjuk szerdai ellenfelünket, valamint felidézzük az egymás elleni bajnoki mérleget.

NB II-es labdarúgócsapatunk szerdán 18:00 órakor a Kolorcity Kazincbarcika SC gárdáját látja vendégül a Stadion utcában. Az észak-borsodi együttessel korábban csupán háromszor találkoztunk a másodosztályban, 2020-ban idegenben 1-0-ra, 2021-ben itthon 4-2-re nyertünk ellenük, ezt követően a barcikaiak ugyan búcsúzni kényszerültek a ligától, ám egy év után vissza is jutottak, így tavaly ősszel megint találkoztunk velük Kazincbarcikán, ahol 1-1-es döntetlennel ért véget az összecsapás.

A sárga-kékeket február közepe óta Csábi József vezeti. Az 56 esztendős szakember korábban dolgozott a magyar válogatottnál, valamint többek között irányította az NB I-ben a Budapest Honvéd együttesét, valamint az NB II-ben a Szolnoki MÁV FC csapatát. Hétközi vendégeink a Merkantil Bank Liga 34. fordulóját megelőzően jelenleg 41 ponttal a tabella 12. helyén állnak, eddigi mérlegük 11 győzelem, 8 döntetlen, 14 vereség, 39 rúgott és 52 kapott gól.

A Kolorcity Kazincbarcika SC az előző hétvégén nem kis meglepetést okozva 1-0-ra legyőzte a kilenc fordulón át veretlen és a dobogó harmadik fokán tanyázó FC Ajka gárdáját. A három pontot érő hazai találatot a barcikaiak házi gólkirálya, az immár kilenc gólos Pálinkás Gergő jegyezte az összecsapás 7. percében, előnyüket pedig nagy küzdelem és szervezett, nem egyszer önfeláldozó védekezésük árán egészen a találkozó végét jelző hármas sípszóig sikerült megőrizniük.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram