A PVSK-t is felülmúltuk a kupában

Női labdarúgócsapatunk 7-0-s sikerrel vette a Simple Női Kupa 2. fordulóját.

Itthon folytatta menetelését női labdarúgócsapatunk, amely a Simple Női Kupa 2. körében a PVSK-t fogadta. Bolboaca Augustin vezette leány együttesünk az első félidő derekán került előnybe, majd a térfélcserét követően indult be csak igazán a pécsi henger. Égi és Nyéki duplázott, Spiel pedig mesterhármast ért a PMFC 7-0-s sikerével és egyben magabiztos továbbjutásával záruló találkozón. A Magyar Kupa 3. fordulóját augusztus 26-án rendezik, s amennyiben a Csepel TC elleni idegenbeli akadályt is sikerrel veszik a piros-feketék, úgy bekerülnek azon négy gárda közé, amely az 5. fordulóban, a 12 NB I-es gárdával kiegészülve küzdhet a negyeddöntőbe kerülésért.

Simple Női Kupa, 2. forduló
Id. Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpont. Vezette: Dr. Hegyi (Szita, Albert)
PMFC – PVSK 7-0 (1-0)
Gsz.: Égi (28., 90.), Spiel (49., 58., 65.), Nyéki (68., 82.)

PMFC: Ronta – Krisztián, Bolboaca, Bocz, Kövesdi – Bódis, Patai, Spiel, Farkas, Mayer – Égi. Cserék: Sallai, Nyéki, Végi. Vezetőedző: Bolboaca Augustin.

– Saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzés elejét, meddő mezőnyfölényben játszottunk, ami rengeteg pontatlansággal párosult – mondta a találkozó után Arató Zsombor, edző. – A második félidőben feljavult a játékunk, pontosabban és kreatívan játszottunk a támadó harmadban, ami gólokban is megmutatkozott. Jól szolgálta a felkészülésünket a mai mérkőzés, ha higgadtabbak lettünk volna, nagyobb arányú különbség is lehetett volna. Gratulálok a lányoknak, valamint sok sikert kívánunk a bajnokságban a PVSK csapatának!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram