Elrajtoltak leány utánpótlás csapataink

Három korosztályos leány együttesünk számára elindult a 2023/2024-es szezon, mutatjuk a hétvégi nyitófordulóban elért eredményeket.

Leány U19-es bajnokság, 1. forduló
Puskás Akadémia FC – PMFC 6-0 (4-0)
PMFC: Szűcs – Kiss, Lengyel, Forró, Tamasics, Szabó, Ruppert, Arató, Kauder, Kapéter, Nagy. Cserék: Dóra.

– A mérkőzés a várakozásoknak megfelelően alakult. Az ellenfél dominálta végig a 90 percet. Ennek ellenére a csapat próbálta játszani, amit a felkészülés alatt gyakoroltunk. Időnként sikeres volt a labdakihozatalunk, de sajnos a támadás befejezéséig már nem jutottunk el. Az utolsó 15 percben sérülés miatt emberhátrányban játszottunk. Összességében a hozzáállással és a csapat együttes játékával elégedett vagyok – értékelt Szíjas Zsolt, edző.

Leány U17-es bajnokság, 1. forduló
PMFC – Puskás Akadémia FC 2-4 (1-4)
Pécsi gólszerző: Báder (12.), Papp (79.)
PMFC: Balogh – Kis, Kömíves, Szolga, Orsós – Máté, Turi, Báder, Papp – Légrádi, Lövei. Cserék: Márton, Péter.

– Az első félidőben a sok kialakított lehetőségünk ellenére sem voltam elégedett a csapat játékával. A második játékrészre sok hibánkat javítottuk, így nem lehetek elégedetlen a látottakkal. Nagyon hasznos mérkőzés volt a lányok fejlődése szempontjából – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 1. forduló
PMFC – Puskás Akadémia FC 5-2 (3-0)
Pécsi gólszerző: Hajdú (9.), Troll (16., 38., 55.), Sörös (75.)
PMFC: Hollósi – Varró, Kiss, Szabó, Kovács – Hajdu, Pintér, Tóth – Troll, Anderle, Sörös. Cserék: Fuchs, Horváth, Szögi.

– Szezonkezdésnek tökéletes volt, akadtak ugyan hibák, viszont előre játékban nagyon jó volt a csapat. Amit gyakoroltunk a nyáron, azt visszaláttuk a csapattól. Kombinatívak voltunk, gyors döntéseket hoztunk, és ami a legjobban tetszett a gólok mellett, az az agresszivitásunk és a párharc erősségünk volt. Szinte minden labdát megszereztünk. Megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a csapatnak! – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram