Nem elégszik meg a jó kezdéssel

Gyurkits Gergő szeretné vasárnap a Gyirmót ellen hazai pályán folytatni a csapat eredményes szereplését.

Közel másfél hónapja érkezett a PMFC-hez Gyurkits Gergő, akinek gyorsan ment a beilleszkedés és a ritmust is hamar felvette. 21 esztendős támadó középpályásunk az elmúlt öt bajnoki forduló során egyaránt kezdőként kapott lehetőséget NB II-es labdarúgócsapatunkban, míg a legutóbbi ajkai vendégszereplésünk során, előrébbtolt szerepkörben bizonyítva megszerezte első gólját piros-feketében. Játékosunk a szerencse mellett a csapat egységét emelte ki a siker kapcsán.

– Először kezdtem csatárként, ami eleinte kissé fura volt, de hamar ráéreztem a játékra és sikerült megszereznünk a vezetést is. Pont elém került a kipattanó labda, amit eléggé éles szögből kellett elvállalnom, de a lövés pillanatában éreztem, hogy bemegy. Boldog vagyok, hogy sikerült megszereznem az első gólomat. Végig egységesnek és magabiztosnak éreztem a csapatot, a sikerhez pedig kellett egy kis szerencse is, ám a legfontosabb, hogy nyerni tudtunk Ajkán.

A zöld-fehérek ellen idegenben aratott sikerével a PMFC tovább duzzasztotta megszerzett pontjainak számát. Weitner Ádám vezette együttesünk 2 döntetlenje mellett immár 3 győzelemnél jár, ráadásul továbbra is – egyedüliként a mezőnyben – kapott gól nélkül áll a tabella, most már harmadik helyén. Gyurkits Gergőékre a következő körben hazai pályán vár megmérettetés, vasárnap 19:00 órakor a Gyirmót FC Győrt fogadják a PMFC Stadionban.

– A jó kezdéssel nem elégszünk meg, azért dolgozunk, hogy tovább folytassuk azt, amit eddig kemény munkával felépítettünk. Természetesen a videózás során kielemezzük majd a Gyirmót játékát, azonban szeretnénk a saját játékunkra koncentrálni. Fontos lesz, hogy stabilak legyünk, hiszen bár hétvégi ellenfelünk nem kezdte jól a szezont, azonban rutinos játékosok alkotják a keretüket. Bízom benne, hogy szurkolóink minél többen kijönnek vasárnap minket bíztatni a Stadion utcába!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram