Csepelen ért véget a kupamenetelés

Női labdarúgócsapatunk számára a 3. forduló jelentette a végállomást a Simple Női Kupában.

Amint arról korábban már több ízben is beszámoltunk, női felnőtt labdarúgócsapatunk magabiztosan vette az első két akadályt a Simple Női Kupa 2023/2024-es kiírásának első két körében. Bolboaca Augustin tanítványai előbb Pakson nyertek 3-0-ra, majd pedig hazai közönség előtt a PVSK-t búcsúztatták 7-0-s sikerükkel. A piros-feketék a 3. fordulóban a Csepel TC vendégeként léptek pályára, ahol a rendes játékidő 1-1-es állással ért véget, majd pedig büntetőpárbajra került sor.

Együttesünk nagyon közel állt a továbbjutáshoz, ám a tizenegyesek tekintetében a hazaiak 5-4 arányban eredményesebbnek bizonyultak. A PMFC végül ugyan búcsúzni kényszerült a sorozattól, de mindenképp dicséret illeti a hölgyeket, akik fiatalkoruk ellenére derekasan helyt álltak a sorozatban. A búcsúért pedig akár vissza is vághatnak, hiszen női labdarúgócsapatunk szombaton ismét a Csepel TC-hez látogat, ezúttal viszont már az NB II Nyugati-csoport nyitófordulójának alkalmával.

Simple Női Kupa, 3. forduló
Csepel TC – PMFC 1-1 (1-0). Tizenegyesekkel: 5-4. Végeredmény: 6-5.

PMFC: Szücs – Krisztián P., Bolboaca K., Bocz V., Kövesdi D.-Bódis L., Patai B., Spiel A., Farkas J., Mayer E.- Égi B. Cserék: Sallai P., Végi E., Gyánó L., Nyéki M., Ruppert R. Vezetőedző: Bolboaca Augustin.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram