A hölgyek mellett az utánpótlásé a pálya

Heti program – Tovább zajlanak a korosztályos pontvadászatok, női NB II-es csapatunk az éllovas Paksot fogadja a Stadion utcában.

A Marco Rossi vezette A-válogatott csütörtökön Belgrádban lép pályára zárt kapuk mögött Szerbia ellen, majd az Eb-selejtezőt követően vasárnap nemzeti együttesünk a Puskás Arénában játszik barátságos mérkőzést a csehekkel. Ennek okán rövid ideig szünetel az NB I, valamint az NB II is, azonban utánpótlás és női fronton tovább zajlanak a bajnoki megmérettetések.

A pécsi érdekeltségű mérkőzések sorát a leány U17-esek és az U15-ösök nyitják, akik szerdán 13:00 órától az ETO FC Győrt fogadják az Idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpontban, míg a leány U19-esek pénteken 13:00-től játszanak Győrben. Aznap szintén idegenben, ugyanakkor Székesfehérváron vendégeskedik majd fiú U19-es együttesünk a 2. fordulóban.

Szombaton itthon kezdik meg szereplésüket az U17-esek és az U16-osok, előbbiek 12:00-től a Szombathelyet, utóbbiak 14:00 órától a Kecskemétet látja vendégül. Az U14-esek Veszprémbe utaznak majd, az U15-ösök pedig vasárnap Mosonmagyaróváron gyarapíthatják tovább megszerzett pontjaik számát a korosztályos bajnokságban.

Bár a válogatott szünet miatt Weitner Ádám trenírozta NB II-es labdarúgócsapatunk hétvégén nem játszik tétmérkőzést – a PMFC legközelebb szeptember 16-án, szombaton lép pályára itthon az Újpest ellen a MOL Magyar Kupában – szurkolóink most sem maradnak felnőtt foci nélkül, hiszen női NB II-es gárdánk vasárnap 16:00 órától az éllovas Paksi SE-t fogadja a PMFC Stadionban.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram