Nagy sikert aratott az U9-es focikupánk

Az Id. Dárdai Pál Kupán a legkiválóbb hazai utánpótlás-nevelő klubok mellett erős horvát együttesek játszottak egymás ellen.

Klubunk szeptember első vasárnapján hagyományteremtő céllal rendezte meg az U9-es korosztálynak szóló Id. Dárdai Pál Youth Cup-ot, amelyen a házigazda pécsiek mellett az ország legnevesebb utánpótlás-nevelő egyesületeinek csapatai és déli szomszédjaink kiváló játékerőt képviselő együttesei egymás ellen mérkőzhettek meg.

Az előzetes sorsolás alapján az A-csoportban kapott besorolást az Újpest, az MTK, a székesfehérvári Főnix, a Zalaegerszeg, a horvát Hypo Limac és a PMFC „fekete” csapata, míg a B jelzésű hatosban a PMFC „piros” alakulata mellett a Vasas, a Kecskemét, a Szombathely, valamint a Borac és az eszéki Elektra küzdött egymással.

Az Idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpont centerpályáján zajló mérkőzések során záporoztak a találatok, miként a helyosztók során is gólra törően játszottak a fiatalok, míg végül a döntőt az Újpest 3-2-re nyerte meg a Főnix ellen, megszerezve ezzel az aranyérmet az első alkalommal kiírt U9-es Id. Dárdai Pál Youth Cup-on.

– A gyerekek nagyon élvezték a tornát, amely kihívást jelentett számukra, hiszen erős csapatok vettek részt rajta. Szakmai szempontból nézve is megérte megrendezni ezt a nívós viadalt, amelyről elégedetten távoztak a csapatok. Köszönjük mindenkinek a részvételt, terveink szerint jövőre ismét találkozunk – nyilatkozta Horváth Tamás, a PMFC U9-es csapatának edzője.

Az eredmények és tabella ITT tekinthető meg!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram