Sikerekből ezúttal sem volt hiány

Utánpótlásunk hétvégi mérlege: 4 győzelem, 2 vereség. Mutatjuk korosztályaink előző hétvégi bajnoki eredményeit!

U19-es bajnokság, Alap-csoport, 2. forduló
Főnix Gold FC – PMFC 2-4 (1-1)
Pécsi gólszerző: Vinkovic (44.), Ócsai Mátyás (46.), Eichardt (56.), Fehér (64.)

PMFC: Varga – Győri, Matija, Kaszás, Tóth – Pere, Morvai – Eichardt, Ócsai, Gáspár – Vinkovic. Cserék: Friedszám, Nagy, Miklós, Gulyás, Fehér.

– Megérdemelt győzelmet arattunk, de fegyelmezettebb és koncentráltabb játékkal még nagyobb arányú különbség is kialakulhatott volna. Ettől függetlenül jár a gratuláció a csapatnak! – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U17-es bajnokság, Alap-csoport, 1. forduló
PMFC – Illés Akadémia-Haladás 1-2 (1-0)
Pécsi gólszerző: Hideg (5.)

PMFC: Supák – Nyitrai, Francizi, Tóth, Lasanc – Gondos, Kaszás – Hideg, Jásper, Kapi – Vétek. Cserék: Mohácsi, Gyulai, Gojkovics.

– Jól kezdtük a mérkőzést, megszereztük a vezetést is, de sajnos fél óra után visszaesett a teljesítményünk. Nem jó utolsó perces góllal kikapni, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az ellenfelünk megérdemelten vitte el a 3 pontot. Sajnos mélyen a tudásunk alatt játszottunk, sokkal több van bennünk, kivétel nélkül sokkal többet várok mindenkitől a folytatásban! – értékelt Jásper Péter, edző.

U16-os bajnokság, Alap-csoport, 1. forduló
PMFC – KTE LA 6-0 (2-0)
Pécsi gólszerző: Keszler Márk (13.), Váradi Márton (40., 64.), Neidhardt Dávid (47.), Liber Zalán (52.), Horváth László (61.).

PMFC: Rubint – Dankó, Keszler, Horváth, Jung – Konkoly, Vida – Gunya, Neidhardt, Liber – Váradi. Cserék: Wágner, Ács, Somlai, Handler, Végi.

– Nagyon jól kezdtünk mérkőzését, már az elején láttam, hogy mentálisan rendben van a csapat. Jókor tudtunk vezetést szerezni és végig irányítottuk a mérkőzést. Nagyon meg vagyok elégedve fiúkákat, mert sok munkát tettek bele a meccsbe. Ez egy fontos lépcső a bajnokságban, de szerényen dolgozunk tovább – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U15-ös bajnokság, Alap-csoport, 2. forduló
Credobus Mosonmagyaróvár – PMFC 1-5 (1-3)
Pécsi gólszerző: Tímár Dávid (6., 40.), Papp Marcell (24.), Ungvári Máté (51.), Gyánó Marcell (80.)

PMFC: Kilvinger – Csonka, Farkas,Tóth M., Szinger – Petrov, Tímár, Ungvári – Papp, Gyánó, Biszta. Cserék: Tóth K., Fazekas, Takaró, Gál-Kézi, Fehérvári.

– Remek játékkal megérdemelt győzelmet arattunk a jó erőket képviselő Mosonmagyaróvárral szemben. Gratulálok a srácoknak! Hajrá, Pécs! – értékelt Princz Gilbert, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 2. forduló
VFC USE – PMFC 5-1 (5-1)
Pécsi gólszerző: Andruskó Adrián (5.)

PMFC: Rittinger – Kitanics, Hollósi, Győri, Kincses – Kajdon, Kocsis – Harcos, Kucsera, Juhász – Andruskó. Cserék: Nimmerfroh, Szabó, Varga, Boday, Szabó, Nóránt.

– Adtunk egy félidőnyi előnyt ellenfelünknek, amit ők kíméletlenül ki is használtak. Megadtuk magunkat a hőségnek, pedig már a harmadik percben vezetést szereztünk, egy gyönyörű támadás végén, de rögtön rá egy percre komoly egyéni hibát követően egyenlített ellenfelünk, ami megzavart minket, és az első félidőben már nem is találtuk a játék ritmusát. A második félidőben cseréinknek köszönhetően teljesen megváltozott a játék képe. Végig ellenfelünk térfelén folyt a játék, sorra dolgoztuk ki helyzeteinket, de nem sikerült betalálni a kapuba, így megérdemelt hazai győzelem született – értékelt Kósa Sándor, edző.

Leány U19-es bajnokság, 4. forduló
ETO FC Győr – PMFC 2-4 (1-3)
Pécsi gólszerző: Turi Bori (18.), Tamasics Lilla (42.), Bódis Lili (43.), Bolboaca Karina (66.)

PMFC: Szűcs – Bolboaca, Szabó, Lengyel, Bódis, Tamasics, Turi, Patai, Ruppert, Kőmíves, Égi. Cserék: Forró, Kauder, Arató, Kövesdi.

– Óriási bravúr vittek véghez a lányok a több visszajátszó játékossal felálló Győr ellen. Ezzel a sikerrel megmutattunk, mennyi tehetségünk van Pécsett. Óriási gratuláció mindenkinek – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram