Felléptek a dobogóra a lányok

KÉPGALÉRIA – Női NB II-es labdarúgócsapatunk 5-0-s sikert aratott hazai pályán a Paks ellen.

Hazai pályán megszerezte szezonbeli első győzelmét Bolboaca Augustin vezette női NB II-es labdarúgócsapatunk, amely a Nyugati-csoport 2. fordulójában a Paksi SE-t múlta fölül 5-0-ra. A PMFC Stadionban megrendezett bajnoki találkozón Égi Barbara duplája mellett Bolboaca Karina két büntetőt értékesített, az ”i”-re a pontot pedig a csereként pályára lépő Nyéki Mónika tette fel, beállítva ezzel a nagyarányú végeredményt. Nyáron alakult női gárdánk ezzel a győzelemmel már 4 pontnál jár, s az eddig hibátlan Pápa és Vasas mögé fellépett a tabella harmadik helyére.

Női NB II, Nyugati-csoport, 2. forduló
Pécs, PMFC Stadion, 100 néző. Vezette: Tamaskó (Szabó, Kósik)
PMFC – Paksi SE 5-0 (2-0)
Pécsi gólszerzők: Bolboaca (8., 58. – mindkettőt büntetőből), Égi (22., 66.), Nyéki (73.).

PMFC: Ronta – Bolboaca, Máté, Bódis, Mayer, Spiel, Bocz, Kövesdi, Hajnal, Rituper, Égi. Cserék: Sallai, Krisztián, Nyéki, Patai, Evertse, Farkas, Kapéter. Vezetőedző: Bolboaca Augustin.

– Furcsán hangzik, de a végeredmény ellenére több volt ebben a mérkőzésben. Nem szabad megállni, mindig a maximumra kell törekedni, nem engedhetünk meg magunkat ilyet a második félidőben. Ettől függetlenül gratulálok a győzelemhez – értékelt Bolboaca Augustin, vezetőedző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram