Remek szombat, hibátlan vasárnap

Kilenc utánpótlás mérkőzésből öt győzelem, két döntetlen és két vereség a legutóbbi hétvége mérlege.

Hétvégén tovább folytatták bajnoki szereplésüket a PMFC utánpótlás korosztályai. Az U19 a Nyíregyháza és az U17 az Ikarussal végzett döntetlenre, ellenben az U16 kikapott az Óbudától, az U15 az Újpest, míg vasárnap az U13 és az U12 a Felcsút ellen ért el győzelmet. Leány együtteseink közül az U19 pont nélkül maradt Miskolcon, a hétvége zárásaként női U17 és U15 azonban sikert aratott a DVTK ellen. Mutatjuk a hétvégi eredményeket:

U19-es bajnokság, Alap-csoport, 4. forduló
Nyíregyháza Spartacus FC – PMFC 1-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Fehér Bence (12.)
PMFC: Varga – Győri, Kaszás, Nagy., Tóth – Pere, Morvai – Miklós, Ócsai, Fehér – Toni. Cserék: Sebestyén, Matija, Friedszám, Zsdrályevics.

– Bár jól mentünk bele a mérkőzésbe, mégis az első hibánk után hátrányba kerültünk. A csapat jól reagált és a gyors egyenlítés után akár több góllal is vezethettünk volna, A kiállítás után a fegyelmezett, önfeláldozó játékunkkal megérdemelten hoztuk el az egy pontot. Gratulálok a csapatnak! – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U17-es bajnokság, Alap-csoport, 3. forduló
PMFC – Ikarus BSE 3-3 (2-1)
Pécsi gólszerző: Vétek Bence (3.), Tóth Kristóf (45.), Váradi Márton (53.)
PMFC: Supák – Mohácsi, Francizi, Tóth, Kaszás – Gondos, Vétek – Hideg, Jásper, Kapi – Váradi. Cserék: Holenka, Nyitrai, Lévai, Kósa.

– Nagyon sokat tettek a srácok, hogy sikeresek legyünk ezen a meccsen, sajnos gólokat ajándékoztunk az ellenfelünknek. Összességében jó az út, megyünk tovább! – értékelt Jásper Péter, edző.

U16-os bajnokság, Alap-csoport, 3. forduló
PMFC – III. KER. TVE 0-4 (0-2)
PMFC: Rubint – Somlai, Dankó, Horváth, Jung – Konkoly, Vida – Gunya, Élő, Liber – Gojkovics. Cserék: Vajda, Handler, Neidhardt, Gyulay, Végi.

– Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U15-ös bajnokság, Alap-csoport, 4. forduló
UTE – PMFC 1-3 (1-1)
Pécsi gólszerző: Gyánó Marcell (40., 57.), Ungvári Máté (65.),
PMFC: Kilvinger – Szinger, Tóth, Takaró, Csonka – Petrov-Trajkov – Tímár, Ungvári – Biszta, Papp. Cserék: Horváth, Fazekas, Fehérvári.

– Gratulálok a gyerekeknek a mérkőzéshez, küzdelmes meccsen megérdemelt győzelmet arattunk az Újpest otthonában! Hajrá, Pécs! – értékelt Princz Gilbert, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 4. forduló
PMFC – Felcsút SE 2-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Juhász Levente (7., 60.)
PMFC: Vincellér – Molnár, Nóránt, Győri – Bohner, Kincses – Dózsa, Juhász, Udvarácz. Cserék: Wéber, Csiszár, Kovács, Csőke, Lauer.

– Véleményem szerint végig uraltuk mérkőzést, kissé nehezen sikerült feltörnünk az ellenfél védelmét, ha egy kicsit pontosabbak vagyunk a végjátéknál, akár nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. Gratulálok a fiúknak – értékelt Koller Krisztián, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 4. forduló
PMFC – Felcsút SE 5-3 (0-0)
Pécsi gólszerző: Bátori Barnabás (15., 25., 28., 37.), Kádár Bence (34.)
PMFC: Lauer – Molnár, Kádár, Gulyás – Szakály, Bátori – Asztalos, Hajdú, Anka. Cserék: Papp, Lehman, Bélafalvi, Varga

– Egy igen szervezett és jól felépített Felcsúttal játszottunk. A magabiztos győzelem mellett több jó egyéni teljesítmény és szép gólok jellemezték a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak az őszinte csupaszív játékért! – értékelt Udvardi Zoltán, edző.

Leány U19-es bajnokság, 6. forduló
DVTK – PMFC 4-0 (1-0)
PMFC: Szűcs – Krisztián, Tamasics, Patai, Ruppert, Kauder, Forró, Kőmíves, Kapéter, Kövesdi, Lengyel. Cserék: Kis, Stang, Kiss, Arató, Ronta.

– Rengeteg hiányzónk ellenére az első félidőben nagyon kulturáltan futballoztunk, a második játékrészben viszont sajnos elfáradtunk és az ebből eredő hibák miatt nagyarányú vereség szenvedtünk – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U17-es bajnokság, 6. forduló
PMFC – DVTK 1-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Kőmíves Amira (56.)
PMFC: Balogh – Dóka, Szolga, Kőmíves, Báder – Hajdu, Papp, Lövei, Máté, Légrádi – Turi. Cserék: Dóra, Marton.

– Nehéz mérkőzést nyertünk meg egy szervezetten védekező csapat ellen. A győzelemhez gratulálok a csapatnak, a játékunkon dolgozunk tovább! – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 6. forduló
PMFC – DVTK 6-0 (5-0)
Pécsi gólszerző: Sörös Olívia (12., 37., 40.), Pintér Réka (14.), Szabó Lili (22.), Tóth Zolna (78.)
PMFC: Hollósi – Szabó R., Kovács, Troll. Kiss, Sörös, Tóth, Fuchs, Andrele, Szabó L., Pintér. Cserék: Horváth, Péter, Varró, Szögi.

– Az első félidőben eldöntöttük a meccset, sok jó egyéni teljesítmény volt a pályán. A második játékrészben már fáradtabban játszottunk, ami miatt sokszor pontatlanok is voltunk. Összességében elégedettek lehetünk, külön öröm, hogy kapott gól nélküli meccset játszottunk, esélyt sem hagytunk ellenfelünknek – értékelt Csobán Dominik, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram